Aktywne Wpisy
szarszarlotka +15
Moja 13-letnia siostra została najprawdopodobniej okradziona na rozpoczęciu roku szkolnego ( ͡° ʖ̯ ͡°) Szła ze sztandarem więc koleżanka z klasy zaproponowała, że potrzyma jej torebkę, siostra oczywiście ładnie podziękowała i pobiegła bez namysłu, po apelu odebrała torebkę a jak wracała ze szkoły zorientowała się, że w środku nie ma telefonu. Szkoła i dom przeszukane, telefon wyłączony, ostatnie logowanie godzinę po sytuacji kiedy siostra siedziała już w domu
debenek +20
ostatnio do szału doprowadzają mnie 'zestawy' na #allegro
Chcę kupić dwa smarttagi no i jest taka oferta jak na foto, jak myślicie... co kupujecie? Dodam że cena oscyluje w pobliżu kosztu 2szt
odpowiedź w komentarzu
#januszebiznesu
Chcę kupić dwa smarttagi no i jest taka oferta jak na foto, jak myślicie... co kupujecie? Dodam że cena oscyluje w pobliżu kosztu 2szt
odpowiedź w komentarzu
#januszebiznesu
#tinder
coś jej się paluch na klawiaturze omsknął, przecież chodziło o "wspaniały charakter i osobowość"
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@RafonRafonEssa: synka to sobie może kiedyś zrobiś przypadkowo z jakąś przeoraną lambadziarą a do mnie to jak w tytule...Takich ludzi bez wartości kiedyś się kupowało całymi rodzinami...
@RafonRafonEssa: No nie wątpię, pewnie przebieg jak w starej taksówce :) Ja też nie narzekam, a z kołtunami się nie wiążę.
@KRULL: nie mów mi jak mam żyć pipuniu
#tinder co było dalej? Kolega pyta skąd jesteście.
Małżeństwo uprawia stosunek po czym żona do męża:
-Kochanie ja w ogóle nie mam orgazmu. Nie mam z tego przyjemności. A może zatrudnimy murzyna i będzie mi tańczył, co?
Mąż się zgodził. No i jest ten M----n i tańczy, małżeństwo nadal się kocha i żona znowu:
- Skarbie znów nic, nie mam orgazmu. Mąż zrozpaczony nie wie co zrobić. Więc żona