Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mam 25 lat i nie mam na nic siły. Na nic. Nie mam siły działać, najchętniej bym się położył i tak zdechł. Nie mam siły mówić, myśleć o czym mam powiedzieć. Do ludzi nie chce mi się wyłazić jak idę to siedzę i nic nie mówię nie mam na to siły ani ochoty. Muszę czasami wychodzić bo mam różowa to następny problem. Nie mam siły nic z nia robić, widzę już po dwóch latach frustrację u niej. Nic nie czuję do nikogo, jestem pusty, na niczym w życiu mi nie zależy nie mam marzeń, motywacji nie ma niczego w moim życiu. Nie mam po co wstawać z łóżka. Nie czuje nic w swoim organizmie żadnych emocji, podniecrnia, zadowolenia, satysfakcji, szczescia. Pracować nie mam siły. Nie mam siły posprzątać, od lat cokolwiek robię to ogromny wysiłek, do wszystkiego się zmuszam. Zabić się nie mogę bo nie mogę sobie wyobrazić co będą czuli rodzice, dziewczyna też się zalamie sama cierpi na depresję. Byłem w szpitalu chodziłem na lekach. Było jeszcze gorzej, bo do tego jeszcze byłem jak naćpany #!$%@? nie kontaktowałem robiłem jakieś nielogiczne rzeczy, tragedia #!$%@?. Mam ochotę zaczac cpac bo to wegetacja. Do tego mam problem z jelitami zjem coś i #!$%@? chodzę i puszczam bąki #!$%@? ja #!$%@? zajebcie mnie. Wyobraźcie sobie że zjecie coś i co minutę chce wam się pierdziec i musicie wstrzymywać, obrzydliwe. Pierdne trzy razy przy różowej, przeproszę, dalej nie da rady #!$%@? co minutę nie będę smrodzil kolo niej. Dzień spędzony z różową i wieczorem nie wiem gdzie #!$%@? bo mnie tak #!$%@? brzuch i czuje się jak sraka, nie mogę spać, zwijam się z bólu. Zbyt wzdyma mnie seks wtedy odpada. Rano nie mogę wstać, różowa #!$%@?. To życie to #!$%@? żart mam dość serdecznie naprawdę. W szkole nie miałem siły słuchać na lekcjach chciałem jak najszybciej #!$%@?. Na studiach to samo. Chce jak najszybciej się zamknąć w samotności i tak siedzieć. To #!$%@? farsa ktoś mi zrobił żart że jestem na tym świecie.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach