Szanowny @StaryWilk:jeśli ktoś robi coś złego to moim obowiązkiem jest go napominać bo zło się szybko rozlewa po całym społeczeństwie. Przykład? Windows 10. To nieetyczne używać niewolnego oprogramowania,a taki virus 10 to grzech ciężki (greckie słowo które określa grzech to hamartia i dosłownie znaczy "nie trafić do celu").
Używając Virus 10 albo MacOs wspierasz zły system, który dąży do zniewolenia całej ludzkości, takich podstaw nie rozumiesz? To do podstawówki!
Szanowny @StaryWilk: jeżeli ktoś tylko używając niewolnego oprogramowania wspiera system, który jest cyfrowym więzieniem to o ile bardziej jest szkodliwy społecznie ktoś kto zachowuje się nieetycznie publicznie (ale nie tylko)?
Nawet to jakiego typu oprogramowania używasz na komputer jest zagrożeniem dla wolności, a ty mi mówisz o łóżku. Ja tylko napominam i zwracam uwagę, państwowej knagi nie tykam. To jest wolny kraj i wolno być debilem.
Każdy jest człowiekiem, nie znaczy, że może robić to co mu się podoba, jeśli ktoś zachowuje się źle to się mu tego zakazuje i wyciąga konsekwencje.
Dlaczego dla kobiet mają być specjalne przepisy? Czy to czasem nie jest pogwałcenie równości? Są już przepisy o pobiciu, każdy może z nich skorzystać. Mnożenie dodatkowych będzie szkodliwe dla społeczeństwa, jak pokazał przykład
PiS to prawica, bo to konserwy a to po osi światopoglądowo/społecznej określa się podział lewica-prawica
@Lipathor: Staaary, nie przetłumaczysz. Próbowałem już kilkunastu osobom to wytłumaczyć. Odbija się jak od ściany. I kończy się tak, że Hitler to lewak xD
#neuropa #4konserwy #bekazpisu #polityka #bekazprawakow #szczecin
Używając Virus 10 albo MacOs wspierasz zły system, który dąży do zniewolenia całej ludzkości, takich podstaw nie rozumiesz? To do podstawówki!
Szanowny @pyroxar: co kto robi to jego osobista sprawa i nic Ci do tego. Nie wtrącaj nosa w cudze sprawy.
Nawet to jakiego typu oprogramowania używasz na komputer jest zagrożeniem dla wolności, a ty mi mówisz o łóżku. Ja tylko napominam i zwracam uwagę, państwowej knagi nie tykam. To jest wolny kraj i wolno być debilem.
@pyroxar: ale każdy jest równy w prawach człowieka i ma taką samą przyrodzoną godność ludzką i osobistą wolność, której nikt nie ma prawa mu odbierać.
Każdy jest człowiekiem, nie znaczy, że może robić to co mu się podoba, jeśli ktoś zachowuje się źle to się mu tego zakazuje i wyciąga konsekwencje.
Dlaczego dla kobiet mają być specjalne przepisy? Czy to czasem nie jest pogwałcenie równości? Są już przepisy o pobiciu, każdy może z nich skorzystać. Mnożenie dodatkowych będzie szkodliwe dla społeczeństwa, jak pokazał przykład
@pyroxar: owszem, to się nazywa prawo.
Komentarz usunięty przez moderatora
@pyroxar: tak, ludzkie zdrowie ma wartość nadrzędną
O jak kwikłem xD
@pyroxar wrzuć ten komentarz jeszcze raz bo czuję że mnie sporo ominęło xD
@Lipathor: Staaary, nie przetłumaczysz. Próbowałem już kilkunastu osobom to wytłumaczyć. Odbija się jak od ściany. I kończy się tak, że Hitler to lewak xD
@pyroxar: Uu widzę, że szanowny kolega po politologii. xd