@niggerinthebox: Nie masz dziecka jesteś gównem. Nie jesteś hetero jesteś gównem. Nie masz pieniędzy jesteś gównem. Nie wierzysz w boga jesteś gównem. Myślisz inaczej niż ja jesteś gównem.
argumenty antynatalistów: nikt z nas nie pchał się na ten Świat; poprzez hołdowanie zwierzęcej naturze, niszczymy tą planetę; ludzie robią dzieci z egoistycznych pobudek, bo MY, a nie JA; potencjalni rodzice nie myślą o konsekwencjach czy przyszłości ludzi, tylko produkują je; grozi nam przeludnienie; argumenty natalistów: GDYBY TFOI RODZICE TAG MYŚLELY!; NIKT CIE NIE CHCE RUCHOĆ, DLATEGO TEN ANTYNATALISM; JESTEŚ PRYSZCZATYM STULEJOSZEM; NIE ZNASZ SIĘ NA SZYCIU!;
@Werdandi: @NukeOps: Pomijając nawet antynatalizm... co komu do tego, że babka w wieku 30 lat nie chce mieć dzieci. Wara od czyjegoś życia, s--------y.
@niggerinthebox: ciężko nie pominąć aspektu antynatalistycznego, bo to w----------e się w cudze życie i wartościowanie jednostki przez perspektywę posiadania dzieci, to domena natalistów. Jak nie masz kaszojada, to jesteś nikim dla nich.
@niggerinthebox: mnie tam cieszy że ktoś taki nigdy się do mnie nie zbliży chociaż takie słowa zawsze bolą, nawet jeśli całkowicie nie szanujesz wypowiadającego( ͡°ʖ̯͡°)
HA TFU
https://www.wykop.pl/link/5113715/ale-jak-to-nie-chcesz-miec-dzieci-coraz-wiecej-osob-nie-planuje-potomstwa/
#antynatalizm
źródło: comment_ky2dTJVYhlUddZeXtcRQNz55aV4JTUqe.jpg
Pobierzźródło: comment_NAlMHTskRLVTP0XXvHsertSNEa01Q21b.jpg
Pobierzargumenty antynatalistów: nikt z nas nie pchał się na ten Świat; poprzez hołdowanie zwierzęcej naturze, niszczymy tą planetę; ludzie robią dzieci z egoistycznych pobudek, bo MY, a nie JA; potencjalni rodzice nie myślą o konsekwencjach czy przyszłości ludzi, tylko produkują je; grozi nam przeludnienie;
argumenty natalistów: GDYBY TFOI RODZICE TAG MYŚLELY!; NIKT CIE NIE CHCE RUCHOĆ, DLATEGO TEN ANTYNATALISM; JESTEŚ PRYSZCZATYM STULEJOSZEM; NIE ZNASZ SIĘ NA SZYCIU!;
dyskusja z
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora