Cześć Mireczki, Jest to trzeci wpis z tej serii, w której pokazuję przez Vlogi adaptację poddasza przez amatora budowlanki gdzie tak naprawdę uczę się wszystkiego na bieżąco :D Resztę dla zainteresowanych znajdziecie na tagu #wlasnyskosik
Tym razem ogarnąłem troszkę bajzel na budowie, wyznaczyłem wszystkie ściany działowe według projektu i wymurowałem pierwszą warstwę. Wciąż uczę się into jutuby więc proszę nie krzyczeć, a jaram się z każdego wyświetlenia xD Linkas: #2 Własny skosik, MUROWANIE cz. 1
Zainteresowanych zapraszam do obserwowania tagu #wlasnyskosik gdzie będę informować o postępach prac takimi krótkimi wpisikami z odesłaniem do materiału a niezainteresowanych do dodania tagu na czarną listę :) #wlasnyskosik #mariobudowlaniec #dom #budownictwo #budujzwykopem
Jest to trzeci wpis z tej serii, w której pokazuję przez Vlogi adaptację poddasza przez amatora budowlanki gdzie tak naprawdę uczę się wszystkiego na bieżąco :D Resztę dla zainteresowanych znajdziecie na tagu #wlasnyskosik
Tym razem ogarnąłem troszkę bajzel na budowie, wyznaczyłem wszystkie ściany działowe według projektu i wymurowałem pierwszą warstwę. Wciąż uczę się into jutuby więc proszę nie krzyczeć, a jaram się z każdego wyświetlenia xD
Linkas:
#2 Własny skosik, MUROWANIE cz. 1
Zainteresowanych zapraszam do obserwowania tagu #wlasnyskosik gdzie będę informować o postępach prac takimi krótkimi wpisikami z odesłaniem do materiału a niezainteresowanych do dodania tagu na czarną listę :)
#wlasnyskosik #mariobudowlaniec #dom #budownictwo #budujzwykopem
A dla leniuchów odnośniki do wcześniejszych wpisów:
Pierwszy wpis
Drugi wpis