Wpis z mikrobloga

Chciałbym tylko tym wpisem przedstawić moralność większości ludzi z #antykapitalizm (95% ludzi z tego tagu to komuniści), dla których ten kanał (Odrodzenie Komunizmu na Youtube) jest bardzo cenny w kategoriach propagandowych. Zresztą jednym z twórców tego kanału jest wykopek, towarzysz (tak się określa) @Formbi. Na zamieszczonym niżej filmie autor przyrównuje Witolda Pileckiego do Breivika, twierdząc, że był on terrorystą. Ponadto ośmiesza postać Pileckiego, nazywa go skur...synem, "który szykował zamach przeciwko Polakom". Ponadto twierdzi, że "dobrze, że został złapany i rozstrzelany".

Tak komuniści traktują niewątpliwych polskich wielkich bohaterów. Oto ludzie z #antykapitalizm. Oczywiście ci sami ludzie nie mają problemu z określaniem żołnierzy Armii Czerwonej jako "bohaterów" (a nawet Stalina, Bieruta i innych zbrodniarzy). Warto dodać, że autor jest synem Wandy Nowickiej, byłej posłanki.

I proszę nie pisać, że #antykapitalizm nie równa się #komunizm. Doskonale wiem, jednak realia są takie, że 95% tego tagu to komuniści, którzy znaleźli tam swój kąt.

Tak jak zawsze powtarzam: komuniści to bezduszni ludzie, bez moralności, sumienia i serca.

#4konserwy #neuropa #bekazlewactwa #bekazprawakow #bekazpisu #historia #iiwojnaswiatowa
  • 10
@NiemieckiArbiter: Przecież widzisz, że jestem ostatnio stałym "bywalcem" tego tagu. Odpowiedź jest więc prosta: z obserwacji. Nie wiem, czy ty także jesteś przedstawicielem #antykapitalizm, widziałem jedynie, że lajkowałeś wpisy/komentarze komunistów, niemniej siedzisz tam i przecież widziałeś, że ci ludzie mają określone poglądy i nie ogranicza się to tylko do pomocy małym głodującym dzieciom w Afryce.
Przecież widzisz, że jestem ostatnio stałym "bywalcem" tego tagu.

@rorf46: wiem, i ostatnio robisz taki ruch, że właśnie dlatego widzę te wpisy ( ͡° ͜ʖ ͡°). Uprzedzając poniższe pytanie - nie, nie udzielam się często w #antykapitalizm.

Nie wiem, czy ty także jesteś przedstawicielem #antykapitalizm, widziałem jedynie, że lajkowałeś wpisy/komentarze komunistów, niemniej siedzisz tam i przecież widziałeś, że ci ludzie mają określone poglądy i nie
@NiemieckiArbiter: Nie każdego. Przede wszystkim ciągle upieram się, że ten @Kjedne jest komunistą, bo na przestrzeni ostatni dni przeprowadziłem z nim kilka rozmów i na dosłownie każdy temat ma poglądy zgodne z komunistycznymi. W dodatku plusuje sporo wpisów komunistycznych. Nie przyznaje się do tego tylko dlatego, że to wstydliwe w dzisiejszych czasach (i słusznie). A co do Ciebie - nie wiem, rzuciło mi się w oczy tylko, że przy prowadzeniu dyskusji