Aktywne Wpisy
Ranger +138
Zwroty, po których wiesz, że osoba, która go wypowiedziała/napisała, jest upośledzona umysłowo.
Ja zacznę:
1. Uśmiechnięta Polska
#glupiewykopowezabawy #heheszki
Ja zacznę:
1. Uśmiechnięta Polska
#glupiewykopowezabawy #heheszki
Aokx +30
Jak chcecie dowiedzieć sie czy kobieta jest dziewicą spytajcie się jej co sądzi o tym że niektórzy meżczyźni wolą dziewice, jak poleci atak to wiadomo. Można też zadać pytanie kontrolne "co to znaczy być dziewicą?" bo lubią naginać definicje dziewictwa.
#logikarozowychpaskow
#logikarozowychpaskow
Nieźle się porobiło w #telefony PhoneBuff jest kanałem który przeprowadza testy szybkości telefonów, najczęściej flagowych ale wiadomo że najciekawsze to #android vs #ios ( ͡° ͜ʖ ͡°) I stało się coś ciekawego. Pierwszą rundę która polega na szybkości uruchamiania aplikacji zawsze wygrywał #iphone ale nie tak że wygrywał, iPhone zawsze miażdżył w pierwszej rundzie androidy... aż do teraz. Pierwszy raz od 5 lat jak prowadzi te testy android pokonał #apple a dokładnie #samsung Galaxy Note 10 i wygrał wszystkie 2 rundy. Albo iPhone spowolnił albo android przyśpieszył, w każdym bądź razie gratulacje #bojowkaandroid (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#apple #bojowkaios #smartfon
@mavon
I tak user experience jest na iPhonie o wiele bardziej płynniejszy, miałem s10 przez dzień na protestowanie i Xr, i na tym S10 widać było mikro ścięcia przy bardzo szybkim przełączaniu aplikacji
Jestem pewny że po kilku miesiącach użytkowania Samsunga już nie będzie tak ciekawie
Mam LG g6 który może nie był ultra flagowcem jak note 10, ale też był z wyższej półki 2 lata temu, a obecnie tak muli, że się nie da praktycznie z niego korzystać