Wpis z mikrobloga

• 747
Babcia idzie na parę dni do szpitala I martwi się, że nie zdążyła zapakować wiadra ogórków. Zaproponowałam, że ja to zrobię, jeśli zostawi przepis. Babcia zadowolona, dziadek zadowolony, wszyscy zadowoleni oprócz mamy, która stwierdziła, że nie wolno mi robić przetworów, bo mam miesiaczke (?). Kazała mi iść powiedzieć babci, a babcia stwierdziła, że to nic nie przeszkadza w zakładaniu ogórków... tylko mięsa nie mogę przygotowywać (??). Jak ktoś wie o co chodzi to niech pisze, bo ja nie mogę rozkminic XD
#logikadziadkow #heheszki #gownowpis #kiciochpyta
  • 109
  • Odpowiedz
@DonMontana: @Norskee: @marsellus: tez w to nie wierze, ale ostatnio jak robiliśmy z różowa pizzę to nie wyszła, a zawsze wychodziła. Potem jak to się stało powiedziała mi ze jej babcia mówiła jej ze nie można piec nic jak się ma miesiączkę bo ciasto nie wyrośnie xD
  • Odpowiedz
@simperium
Dokładnie. Tak jak przesąd, że śmierć zabiera buty. Weźcie spróbujcie zawiązanego buta strząsnąc ze stopy. Nie da się. To teraz pomyślcie jakie mocne musi być walnięcie np. na pasach, że denat tak majtnął nogami, aż mu laczki spadły.
  • Odpowiedz
@Kocur567: Zgodnjie z Biblią jesteś nieczysta, a także plugawisz wszystko, co dotkniesz. Pismo mówi wyraźnie, że powinnaś być wydałona ze społeczności na stosowny czas. Czyli kara za bycie kobietą i tak jest łagodniejsza niż by chciał bóg. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz