Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Dalej trzeźwiejący:)
Ile jeszcze będą trwały kłótnie i niesnaski, wypominanie, humory moje i brak opanowania?
Pewnie długo...
Męczące dla wszystkich.
Wczorajsze spotkanie z sponsorem trochę minęło się z moimi oczekiwaniami- wydawało mi się ze będzie to coś w stylu mentoringu, dialogu czy zrozumienia.
Nie wiem, trochę nie tego się spodziewałem.
Idę na terapie- potrzebuje poukładać siebie a sam nie dam rady. Muszę się oczyścić psychicznie:)
zapisze się dopiero w przyszłym tygodniu. Ale na 95% to zrobię.
Nie przekreślam AA. Idę spokojnie wyznaczona droga i cierpliwie stawiam kroki:)!
Modlitwa, mitingi, poznanie, i wielka księga!
Środa to mała sobota- byle do weekendu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#alkoholizm
#3ezwytrzezwieje
Kiedyś o tym wspominałeś- czasami mi to ucieka i stad czesc nerwów. Będę wracał do tego w chwilach słabości!
Dzięki!!!