Szukam jakiś seriali animowanych typu "Futurama" "Brickleberry" czy kultowy "Rick & Morty" Jedyne wymagania jakie mam to aby nie było tam barier.
Żarty o wszystkich, złodzieje, mogą być jakieś żarty z kobiet i facetów, taki typowy serial z 1995r gdzie nikt się nie obrażał od byle słówka, macie coś ciekawego?
@Matixrx: właśnie ta kreskówka mi nie pasuje bo to kreskówka a nie animacja.
Ale BoJack HorseMan też mi nie podchodził, uważałem go za coś podobnego do konia rafała. A okazało się, że był super, potem myślałem że falimyguy to samo a oglądam 10 sezon już drugi raz.
@Matixrx: fajny jest, może nie jest jakąś mega komedią jak brickleberry czy rick i morty. Ale powiem Ci że prawdziwie pokazali tam wszystko, przyjemnie się go ogląda, bardzo przyjemnie.
Chłop co odpalił Patronite jakieś 5 godzin temu i sru ma 13 kafli na miesiąc xD
A znając regularność SciFuna, to te 13 tysi będzie szło na nic nie robienie - choć może to go zmobilizuje i przynajmniej raz na miesiąc coś dostaniemy.
Szukam jakiś seriali animowanych typu "Futurama" "Brickleberry" czy kultowy "Rick & Morty"
Jedyne wymagania jakie mam to aby nie było tam barier.
Żarty o wszystkich, złodzieje, mogą być jakieś żarty z kobiet i facetów, taki typowy serial z 1995r gdzie nikt się nie obrażał od byle słówka, macie coś ciekawego?
Te netflixowe mam wszystkie przejrzane już
Sprawdzę, bo nie mam co oglądać więc warto coś zacząć nowego
Ale BoJack HorseMan też mi nie podchodził, uważałem go za coś podobnego do konia rafała.
A okazało się, że był super, potem myślałem że falimyguy to samo a oglądam 10 sezon już drugi raz.
Ale pora zobaczyć coś czego jeszcze nie widziałem
Ale powiem Ci że prawdziwie pokazali tam wszystko, przyjemnie się go ogląda, bardzo przyjemnie.
Czekam na kolejne sezony bo podobno są w planach