Aktywne Wpisy

Wormditt +25
źródło: 20250506_141150
Pobierz
wfyokyga +69
Dzień dobry, dziękuję że o mnie pamietaliscie i mnie godnie zastąpiliście w tematach obrazów i czołgów. Szczególnie @BBxx bo widziałem że n---------ł ostro, muszę to wszystko zaplusować. Reszcie też dziękuję i też se tęskniłem za wami. Cieplutko w serduszku dla jego gdy widział te wszystkie wpisy z pozdrowieniami (づ•﹏•)づ
#solidarnizwfyokygom
#solidarnizwfyokygom
źródło: temp_file5040782420009752059
Pobierz

Zapraszam do małej zabawy w związku z tym wpisem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzień dobry Państwu! Zapraszamy na kolejną zabawę pod tytułem @Brzytwa_Ockhama vs lewactwo
Zapnijcie pasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Lewactwo w postaci Anne McClain:
- ukończyła katolicką Szkołę Przygotowawczą Gonzaga
- ukończyła Akademię Wojskową West Point, gdzie uzyskała dyplom licencjata z inżynierii mechanicznej
- ukończyła studia na Uniwersytecie w Bath, gdzie zdobyła dyplom magistra z inżynierii lotniczej
- ukończyła studia na Uniwersytecie w Bristolu, gdzie zyskała dyplom magistra na kierunku stosunków międzynarodowych
- jej praca na temat niestabilnej aerodynamiki i wizualizacji przepływu swobodnych skrzydeł typu delta i jej badania na ten temat zostały opublikowane przez Amerykański Instytut Aeronautyki i Astronautyki (AIAA)
- pracowała przez 8 tygodni na budowie w Ugandzie
- uprawia sporty: podnoszenie ciężarów, golf, kolarstwo, crossfit, bieganie i rugby, w którym przez 10 lat grała w Światowych Mistrzostwach Rugby z przerwami na misję w Iraku
- została pilotką helikoptera Bell OH-58D Kiowa Warrior a następnie dowódcą oddziału 2. Batalionu, 6. Regimentu Kawalerii lotniska Wheeler Army Airfield na Hawajach
- została wysłana na misję do regionu Zatoki Perskiej, gdzie podczas 15-miesięcznego pobytu odbyła 800 godzin służby i wzięła udział w 216 misjach bojowych w ramach operacji „Iracka Wolność”
- w maju 2010 roku została mianowana dowódcą Oddziału C 1. Batalionu 14. Regimentu Lotnictwa
- służyła także jako oficer wywiadu w eskadrze dowodzenia. W sumie Anne McClain zarejestrowała ponad 2 tysiące godzin lotów na różnych maszynach latających, m.in. na Kiowa Warrior, Beechcraft C-12 Huron, Sikorsky UH-60 Black Hawk oraz na Eurocopterze UH-72 Lakota
- laureatka nagród: Medal Brązowej Gwiazdy, Medal Lotniczy z odznaką waleczności, dwóch dodatkowych Medali Lotniczych, dwóch Medali Pochwalnych, dwóch Medali za Osiągnięcie, Medalu Kampanii Iraku z dwoma gwiazdami, Medalu za Służbę w Globalną Walce z Terroryzmem i trzy Wstęgi za Służbę Zagraniczną
Zbrodnia?
Przez kilka wcześniejszych lat ze swoją byłą partnerką, za obopólną zgodą, korzystały z jednego konta. Płaciła alimenty na przybranego syna. Zajrzała na to dawniej wspólne konto.
Prawica w postaci naszego ukochanego Brzytwy:
- pisze zabawne posty na forum ze śmiesznymi obrazkami
- troll albo sprany mózg przez internet
- prawdopodobnie kuc w fedorze, który uważa się za najmądrzejszego człowieka na ziemi
#neuropa #bekazprawakow #ciekawostki
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Brawo, argumenty na poziomie neuropy, nic nowego xD
@enforcer: wymieniłem prawie 20 punktów czemu brzytwa jest idiotą jeżeli się naśmiewa z tej laski. Jeżeli tego nie zrozumiałeś (oraz tego ile mi to zajęło) to wytłumaczyłem ci po twojemu.
Zrobiłem porównanie z kogo wyśmiewa się Brzytwa do niego samego, a nie krzyczę że ma jakiekolwiek pozwolenie na łamanie prawa, ogarnij się.
I doczytałeś w ogóle do końca mój post? To co zrobiła jest bezsprzecznie nielegalne,
@
@Sarza01: k---a, czytać nie umiesz i się prujesz do mnie. Jak ja kocham takich dzbanów XDD
Porównanie tyczy się zasług i wiedzy, a nie popełniania wykroczeń. Zrozum to.