Aktywne Wpisy
dexter-morgan +58
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
wedkarzyk +5
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
- ATAK NA KOŚCIÓŁ
- WYDAWANY PRZEZ NIEMCÓW TABLOID
- znany z antyrządowych demonstracji (..) apeluje o USUNIĘCIE KRZYŻA?!!?!?!?!?11
- mieszkańcy Podhala odpowiadają: stary dziad: kompletny absurd!. stara baba: krzyż to historia Polski i trzeba chronić
- słowa papieża najważniejsze: brońcie krzyża, nie pozwólcie hurr durr
- komentatorzy mówią wprost o próbie wykorzystania tragedii do walki z chrześcijaństwem: pracownik katolickiego "uniwersytetu", tvpisowski oficer
- tylko w tym roku w Polsce symbole religijne były już kilkukrotnie profanowane
- w marszu lgbt wziął nawet udział prezydent Warszawy
- podpisał kartę lgbt+ która daje SPECJALNE PRZYWILEJE (???) gejom i lesbijkom
- jego PARTYJNY KOLEGA nawet zapowiada EDUKACJĘ seksualną w Poznaniu
- co będzie kosztowało KILKADZIESIĄT TYSIĘCY złotych
- władze Poznania ogłosiły swoją decyzję zaledwie kilka dni po specjalnym apelu episkopatu
https://streamable.com/6hs94
JA J---E że oni k---a odrobiny wstydu nie mają. I to wtykanie tej religii jako argumentu. Kilkadziesiąt tysięcy na edukację dzieci to dużo, kilkadziesiąt milionów dla Rydzyka to normalne. I słowa losowego klechy któremu zależy na bezkarności dla p-------w w sutannach
#bekazpisu #p---------------l #neuropa #bekazkatoli
Znalezisko:https://www.wykop.pl/link/5101379/tvppis-polaczylo-tragedie-w-tatrach-z-lgbt-edukacja-seksualna-i-papiezem/
Reportaz nie byl o tragedii na Giewoncie a o wykorzystaniu jej przez lewactwo aby atakowac kosciol.
To powinien być materiał o tragedii na giewoncie. Ale nie jest.
Tvp nie atakuje nikogo w tym materiale a
pokazuje zachowanie lewactwa, ktore potrafi wykorzystac kazda tragedie zeby opluc kosciol.
W ktorym momencie reportazu widzisz jakis atak?
"lewactwo" chce usunięcia czegoś co doprowadziło do tragedii bo ściaga pioruny z całej okolicy, więc cyk odpalamy całą machinę tvpis i robimy salta logiczne by to jakoś połączyć z prezydentem Warszawy i lgbt.
"opluć kościół" typie to jest żelazne g---o które do niczego nie służy.
jeśli kłamstwa pasują do narracji prawicowców to stają się prawdą
no i jeszcze lgbt w Polsce dostaje PRZYWILEJE, sama prawda, tak było, nie zmyślam
a jakie to wszystko powiązane z wydarzeniami i kontrowersjami z Giewontu
Pioruny uderzyly tez w lancuchy, drzewa i inne miejsca. Czy lewactwo domaga sie usuniecia lancuchow i wycinki drzew?
To ze cos jest dla ciebie zelaznym gownem nie znaczy ze dla innych ma taka sama wartosc.
Takie juz lewaki sa. Mysla tylko o sobie a kazdego o innym zdaniu opluwaja i dyskredytuja.
Takie to tolerancyjne towarzystwo.
Reportaz jest wlasnie na ten temat.
Atak lewactwa na kosciol poprzez wykozystanie tragedii na Giewoncie.
Jedni bronia wymyslonego przyjaciela z nieba a inni bronia brodatego 50latka ktory uwaza ze jest 6letnia dziewczynka.
Kto ma racje?
lewica, i każdy myślący trzeźwo człowiek, chce zminimalizować zagrożenie poprzez pozbycie się ogromnego, metalowego obiektu na szczycie góry
tvp łączy to w jakiś sposób z atakami na kościół, całym lgbt,
@nie_dziekuj: xDDDD
co robisz w tym tvp? Dobrze płacą chociaż?
@diogene: #polityka jest domyślnie na czarno u nowych użytkowników więc traktuje brak tego tagu w politycznych wpisach jako umyślny spam
Kto ma racje?
ten, który nikomu nie
Czy moze tylko metalowe konstrukcje w ksztalcie krzyza sciagaja pioruny?
Lewacka wizja lgbt jest sprzeczna. Ta idea nie istnieje w przyrodzie i istniec nie moze.