Aktywne Wpisy
Lewusx +35
7 tydzień redukcji dobiega końca. :)
112,5kg dziś.
Nabity jak autobus do lichenia, tak się właśnie czuję.
#mirkokoksy
#silownia
112,5kg dziś.
Nabity jak autobus do lichenia, tak się właśnie czuję.
#mirkokoksy
#silownia
arkadi2020 +1276
Za 4 miesiace dzwoni do mnie (okolice mojej pierwszej komunii swietej) ktos na stacjonarny i mowi "siema synek ja w nowym jorku"
Gosc w-----l na turystycznej z dnia na dzien (potem gadalem z dziadkami i okazalo sie ze dowiedzieli sie jakies pare godzin przed jego odlotem xD) i siedzi tam juz 15 lat na nielegalu xDDD
Kiedys wyslal plytke z filmikami nagranymi filmikami kamera jak chodzi po nowym jorku w towarzystwie innych turystow dlugoterminowych 2009, k---a pamietam moja twarz jak to ogladalem, az na youtube wstawilem i beke ze starego krecilem, niestety w------i kanal.
Raz mnie w-----l to zadzwonilem na stacjonarny i mowie
blyskotliwy glos w sluchawce
na co odparlem dosyc dobrym angielskim
Zapadla cisza xD
przychodze do dziadkow nastepnego dnia a moja babcia placze, pytam o co chodzi a ona mowi ze moj stary dzwonil i mowi obsrany ze go chyba deportuja i juz spakowany jest xDDD
jakis czas po jego wyjezdzie w jego rzeczach znalazlem protokol zatrzymania, w rozjasnieniu napisane bylo ze jechal n------y i w-----l z kopa policjantowi w ryj
moj stary to mieszanka inby, alkoholizmu i czystego chaosu, typowy budowlaniec, przypomnialbym sobie wiecej takich akcji ale to dajcie znac bo nie wiem czy komus chce sie czytac xD
niestety to nie pasta, to #samozycie #truestory #coolstory a zarazem #niecoolstory #rodzice #superstary
@insomniashitpost1ng: Jezu, opie xDDDD DAWAJ TEGO WIĘCEJ XD
@insomniashitpost1ng: niech zgadnę, Podlasie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podoba mi się tag, dawaj więcej xD
@4kroki: blisko bo lubelszczyzna xD
Komentarz usunięty przez autora