Aktywne Wpisy
panthererose +9
Mirki, ile u Was kosztuje wymiana opon i skąd jesteście? Bo z sezonu na sezon jest coraz drożej. Z letnich na zimowe płaciłam 120, a teraz z zimowych na letnie 130 - obwarzanek warszawski.
#wulkanizacja #opony #wymiana
#wulkanizacja #opony #wymiana
WielkiNos +214
Wiedzieliście, że są ludzie, którzy robiąc sobie dzieci oczekują od nich opieki na starość?
Skazując własne dziecka na taki los każe mu się rezygnować z własnego życia żeby poświęciło je podcieraniu nam odbytu podczas gdy są domy opieki. Pierwsze do demonizowania takich miejsc są osoby, które zapewne osobiście się starymi ludźmi opiekować nie będą.
#dzieci #starosc #bekazpodludzi #antynatalizm #logikaniebieskichpaskow
Skazując własne dziecka na taki los każe mu się rezygnować z własnego życia żeby poświęciło je podcieraniu nam odbytu podczas gdy są domy opieki. Pierwsze do demonizowania takich miejsc są osoby, które zapewne osobiście się starymi ludźmi opiekować nie będą.
#dzieci #starosc #bekazpodludzi #antynatalizm #logikaniebieskichpaskow
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Chcesz kupić kolę? Dwupak w promocji! Chcesz tylko jedną? Nie można. Bo nie.
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Nikt nie zabrania(-‸ლ)
Widzę, że nie tylko ja tego nie rozumiem.
Sprzedawane są tylko dwupaki. Czujesz to?
W Tesco, Lidlu itd możesz dwupak, zgrzewkę ale nikt nie broni kupić jednej sztuki. Albo przynajmniej była by informacja że artykuł sprzedawany tylko tak. A nie zabierają przy kasie i tyle.
Nie jest to sprawa życia i śmierci ale trochę #!$%@?, jak dodasz mała przerwę na spacerze na łyka, kolejkę itd.
Dobra, można. Możesz kupić jeden dwupak bez promocji, promocja dopiero od 2x dwupak. Ale chyba wiesz o co mi chodzi.
Jeszcze raz ci pisze: jak widze takie promocje a mam ochote na jedną to biore jedna i ide do kasy... a nie wylewam zale na wykopu, taki troche nieporadny jesteś (-‸ლ)
Bo nie mogą sprzedać jednej.
Byłem z tym u kierownika. W całej Polsce nie sprzedadzą jednej sztuki.
Mam gdzieś promocję. Chciałem kupić butelkę picia. W Biedronce bywam raz na rok. Już wiem czemu.
Ej to nie ja doznałem szoku kulturowego w Biedronce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
trzym sie ciepło miras ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja wracam do swojej piwnicy. Next time zamówię cole z pizza do domu. Dzięki za wysłuchanie żali o przytłaczającej rzeczywistości.
@tre33: Nalał bym ci do szklanki ( ͡° ͜ʖ ͡°)