Wpis z mikrobloga

@nvm_onion: C-----y powód po pierwsze, po drugie możesz sobie plusy wyłączyć w ustawieniach, po trzecie tylko wkurzasz ludzi którym plusy nie przeszkadzają. I tak zarobiłeś sobie pewnie u połowy wykopu #czarnolisto, ale niestety zabawę z plusowania psujesz wszystkim. Na tym Ci zależy? Chcesz coś wymóc na administracji czy w-----ć ludzi?
  • Odpowiedz
@stone0: Po pierwsze napisałem, żeby wyłączyli dla wszystkich. Mam wyje&ane, że mogę sobie wyłączyć. Dalej nie chce mi się pisać.

@Sarza01: Po wyłączeniu plusów dla wszystkich poziom wpisów wzrośnie z automatu. Nie będzie śmieszkowania specjalnie dla plusów.
  • Odpowiedz
@nvm_onion: A ja (i inni) mamy w------e co Ty chcesz osiągnąć. Lubię plusy bo jak się z kimś zgadzam to nie muszę pisać komentarza tylko daje plusika. Owszem, jest śmieszkowanie, ale co za różnica?

• Odpowiedz
@nvm_onion: popatrz na to z innej strony, niektórzy jak ja nie mają czasu siedzieć tu i czytać wszystkiego więc czytam te wpisy które mają dużo plusów i te komentarze które ktoś zplusował, bo skoro ktoś uznał to za coś fajnego to znaczy że może jest..
  • Odpowiedz