Wpis z mikrobloga

Mirabelki z #krakow, mam sytuację awaryjną i potrzebuję sukienki na wesele. Wesele w stylu Boho, więc wszystkie koktajlowe sztywne kiecki odpadają. Już obeszłam normalne sklepy w galeriach i ulicę Długą i nie znalazłam nic. Wszędzie są albo mini z kryszrałkami, albo worki na ziemniaki ;)

Szukam sukienki maxi, najlepiej z rękawami, albo offshoulder, żeby była zwiewna, ale nie taka jak na plażę tylko ciut bardziej elegancka. Może znacie jakiś butik, outlet może nawet ciucholand? Wesele jest w ten weekend więc za późno na zakupy w necie.
Zdjęcie poglądowe o jaki styl chodzi mniej więcej :)

#pytanie #mirabelkopomusz #modadamska #wesele #rozowepaski
nika_blue - Mirabelki z #krakow, mam sytuację awaryjną i potrzebuję sukienki na wesel...

źródło: comment_kgemhzIQYN7yqL1OMs0h8X1fW3NGqO3j.jpg

Pobierz
  • 18
@Hababubu hmm, tu raczej chodzi o o sam wystrój, w sumie sama nie wiem jak to będzie wyglądać do końca, po prostu tak bez zadęcia. I Panna Młoda ma bardzo ładną, prostą sukienkę więc każdy kto przyjdzie w sukni Kopciuszka z kryształami będzie wyglądał jak głupek ;)
@ponton oj jakoś źle napisałam, to nie moje wesele tylko znajomych, na moje to bym miała sukienkę, bo wbrew pozorom ślubnych sukienek jest dużo więcej niż takich normalnych ;)
@nika_blue: w serenadzie masz jeszcze sklepik whisper (latem było pełno boho sukienek, teraz nie byłam więc ciężko mi powiedzieć co tam jest) plus 2 droższe butiki ale też sukienki w różnym stylu