Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
pastarri +57
Brakuje mi pracy z biura.
Pracuję z zdalnie domu już od ponad trzech lat. Zespoły albo zagramanicą, albo co najwyżej w Polsce, ale w innym mieście. Brakuje mi tego, żeby wyjść z domu czasem, popitolić se głupotki w trakcie roboty przy kawie czy coś. Lepiej się z ludźmi współpracuje po tym, jak już ich się pozna twarzą w twarz, łatwiej ruszyć dupę, żeby załatwić coś po pracy jak już się jest w
Pracuję z zdalnie domu już od ponad trzech lat. Zespoły albo zagramanicą, albo co najwyżej w Polsce, ale w innym mieście. Brakuje mi tego, żeby wyjść z domu czasem, popitolić se głupotki w trakcie roboty przy kawie czy coś. Lepiej się z ludźmi współpracuje po tym, jak już ich się pozna twarzą w twarz, łatwiej ruszyć dupę, żeby załatwić coś po pracy jak już się jest w
Szukam sukienki maxi, najlepiej z rękawami, albo offshoulder, żeby była zwiewna, ale nie taka jak na plażę tylko ciut bardziej elegancka. Może znacie jakiś butik, outlet może nawet ciucholand? Wesele jest w ten weekend więc za późno na zakupy w necie.
Zdjęcie poglądowe o jaki styl chodzi mniej więcej :)
#pytanie #mirabelkopomusz #modadamska #wesele #rozowepaski
Hm, w sumie nie zrozumiałem, czy jesteś panna młodą. Jak nie, to odfiltruj sobie biały.
edit. dobra, widzę, że zakupy online odpadają, a ten z linku nie ma stacjonarnego w Krakowie
https://orient-express.com.pl/pl/c/Sukienki/61
@kozabonzo
@marta-t_e
@DOgi
@Catttana
@ponton
Dzięki za porady, znalazłam sukienkę na Tandecie, ale zapiszę sobie sklepy online na przyszłość :)