Witam! Słuchajcie, kiedyś grałem w WT, trochę nie wiedziałem o co w Tym chodzi, ale fajnie było polatać. Przestałem bo strasznie denerwowało mnie ciągłe pobieranie jakichś paczy czy czegokolwiek :( Czy ktoś może mi opisać, jak to teraz wygląda, co się robi od początku, jak wygląda rozgrywka? Chciałbym wrócić do grania i się zastanawiam #warthunder
@NiezobowiazujacoDystyngowany_1: Jeśli chodzi o samoloty, to AB są jak dla mnie o wiele bardziej zabawne, ale mniej satysfakcjonujące niż RB. Na arkejdzie bitwy są dość szybkie, większość czasu walczysz i możesz użyć kilku samolotów. Na realistykach dużo czasu spędzisz wspinając się, manewrując by podejść cel itp. Daje to mnóstwo satysfakcji, ale wymaga więcej czasu i cierpliwości. Na pewno warto spróbować. Ja gram po trochu w każdym z tych trybów zależnie
@Morderczy_Morszczuk I to jest odpowiedź która mnie satysfakcjonuje (。◕‿‿◕。) Dzisiaj właśnie zagrałem na Arkadzie, kurde fajnie, ale mam chyba jakies słabe samoloty, bo jak pamiętam ładowałem tylko w USA i najmocniejszego mam 3.0.
@NiezobowiazujacoDystyngowany_1: Nie staraj się przeć na siłę w górę drzewka, tylko po prostu graj tym co Ci daje radość. Im wyższe BR tym lepsi gracze, więc nie ma sensu pchać się tam jak się zaczyna. Jeśli chcesz grać amerykanami, to polecam poczytać o energy fightingu i taktyce boom & zoom np. tu
@NiezobowiazujacoDystyngowany_1: W bitwach naziemnych możesz latać samolotami, ale najpierw musisz w bitwie zdobyć punkty grając czołgiem, żeby polecieć samolotem. W bitwach morskich podobnie - pływasz statkiem i za zdobyte punkty możesz polecieć samolotem. W bitwach powietrznych możesz tylko latać
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
Słuchajcie, kiedyś grałem w WT, trochę nie wiedziałem o co w Tym chodzi, ale fajnie było polatać. Przestałem bo strasznie denerwowało mnie ciągłe pobieranie jakichś paczy czy czegokolwiek :(
Czy ktoś może mi opisać, jak to teraz wygląda, co się robi od początku, jak wygląda rozgrywka?
Chciałbym wrócić do grania i się zastanawiam
#warthunder
Dzisiaj właśnie zagrałem na Arkadzie, kurde fajnie, ale mam chyba jakies słabe samoloty, bo jak pamiętam ładowałem tylko w USA i najmocniejszego mam 3.0.
@Morderczy_Morszczuk
Swoją drogą, odzyskałem stare konto, mam 9LVL.
Te srebrne Lwy to można na cos wydać?
Dzięki za pomoc Mireczku (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Uaimmiau Zdecydowanie wolę latać ( ͡° ͜ʖ ͡°)