Aktywne Wpisy
adam-kminek +49

alkoJezus +51
Dziwna wiadomość napisana do siebie samego na nieświadomce CD..
Niektórzy chcieli być wołani gdy pojawią się nowe fakty w sprawie więc zapraszam
Wielu napisało że bajt, nie mam jak się uwiarygodnić więc to Wasza decyzja czy chcecie wierzyć ale jestem na tym portalu łącznie już chyba z 15lat i nigdy nie bajtowałem, po prostu nie bawią mnie takie rzeczy
A teraz co nowego
Niektórzy chcieli być wołani gdy pojawią się nowe fakty w sprawie więc zapraszam
Wielu napisało że bajt, nie mam jak się uwiarygodnić więc to Wasza decyzja czy chcecie wierzyć ale jestem na tym portalu łącznie już chyba z 15lat i nigdy nie bajtowałem, po prostu nie bawią mnie takie rzeczy
A teraz co nowego
źródło: nadaje
Pobierz

źródło: comment_LXjNNYK48v5rNoXA6qpp4vsaUAoj3dJc.jpg
Pobierzźródło: comment_Cn1Lfyb8j2vwJSL9NehGU1sZcU2873Ju.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
- Jak to jest że Ty w ogóle żyjesz?Widziałem jak dostajesz kulę w łeb.
To:
- Może nadal tam jest? Pozwala mi się skupić.
Sam Lake mówił, że w pierwotnej wersji Mona umierała w windzie, ale w pewnym momencie zrobiło im się przykro, i stwierdzili że zostawią to w ten sposób.
Jak się to dalej potoczyło w dwójce, wszyscy
Gra nie stawiała na realność, więc życie pomimo kulki w łeb nie powinno dziwić ( ͡° ͜ʖ ͡°) zresztą w dwójce
Pamiętam historie typa, który gwoździarką wbił sobie gwóźdź w głowę i wbił mu się w mózg. Nie wiedział o tym, myślał że gwóźdź gdzieś poleciał, a on sam następnego dnia poszedł do lekarza bo go głowa bolała i dopiero wtedy się zorientowali. Inny stracił prawą półkulę, ale żył, itp itd. Jednak to szansa 1:(odwrócona ósemka) w tym uniwersum to