Wpis z mikrobloga

@Spajkodron3000 Ja miałem niedaleko działki z takimi żwirowymi drogami. Bawiliśmy się tam we trzech z braćmi w ganianego na rowerach. To samo na asfaltowym boisku przy szkole na którym było sporo naniesione piachu i było ślisko jak diabli. Zapach akutolu (taki elastyczny opatrunek w spreju) to był zapach mojego dzieciństwa ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Spajkodron3000: też takie mam na kolanie. Jak mnie tak kazali przez 2 tygodnie ranę oczyszczać z ropy i innych czarnych kawałków, bo babrało się to niemiłosiernie, to powiedziałem, ze to #!$%@?. Do dziś mam taką czarną szlakę w kolanie xD
Ej, to ja jednak mam cudowną mamę. Jak miałam tak z 15-16 lat, to spadłam prosto na głupi ryj z trzepaka, na którym #!$%@?śmy fikoły z kolegami, po uprzednim #!$%@? paru amaren, tak że to nie do końca zły los mogę winić ;) To była już noc, i moja obudzona matka definitywnie miała moralne prawo do wysłania mnie w piździec, ale ona bardzo mnie kocha.

Powiedziała, że możemy jechać na sor, ale
@Spajkodron3000: Tak ze 3/4 moich kumpli ma żużel pod skórą xD Na wsi to było dziwne jak ktoś nie miał (wśród chłopaków, dziewczyny jednak były trochę spokojniejsze) i był to swojego rodzaju powód do dumy xD

@FunnyLogin: no to szybko wnioski o braku miłości rodzicielskiej wyciągasz xD Jakbyś miała dziecko, które codziennie ma pozdzierane łokcie i kolana to szybko byś przywykła. Jak Ty #!$%@? ryj raz przez całe życie no