Wpis z mikrobloga

• 43
Mam duchy w wynajmowanym domu....
Drzwi same trzaskają choć nie ma przeciągu a urządzenia kuchenne (np czajnik, mikrofalówka) same się włączają, kiedy natomiast chce je wyłączyć to nagle samo to się robi. Mówiłam już to Panu który mi wynajmuje ale on uważa że jestem sama nawiedzona i żebym się cieszyła że taki tani dom znalazłam a nie jeszcze narzekam. Ale naprawdę boję się tutaj przebywać. Sąsiedzi twierdzą że tutaj nikt przez kilka lat nie mieszkał a były światła zapalone przez pół nocy na przykład. Nie stać mnie na inny dom, żeby się wyprowadzić. A nie mogę zamieszkać w mieszkaniu bo mam dużego psa który potrzebuje ogrodu... Co robić. Czy egzorcysta dałby radę mi pomóc?
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Efka585: mówię to już któryś raz. ludzie tego nie wiedzą. przekazała mi to babcia która słyszała to od swojej babci. z duchami trzeba krótko, buła, łokieć, kołowrotek. żaden się po tym nie podniesie i do końca będzie wiedział kto jest alfa w tym domu.
  • Odpowiedz
@Efka585: jak zwykle przy takich postach opisując coś niemożliwego i jednocześnie mogąc zdobyć na to dowody w banalny sposób stwierdziłaś, że nam tego nie zademonstrujesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Seems legit
  • Odpowiedz
@Efka585: Egzorcysta ma obowiązek wysłać Cię najpierw do psychologa lub psychiatry, niektórzy wymagają zaświadczenia. KK w ogóle odradza taką drogę, nie wiem jak inne kościoły, może jakiś szaman.
  • Odpowiedz
Dawaj zatrudnij jakiegoś boksera. Oni przecież często ćwiczą walki z cieniem.
Poza tym nie czujesz sie samotnie.
Noi wystatczy się zaprzyjaźnić. Powinnaś obejrzeć film dokumentalny "Kacper przyjazny duszek"
  • Odpowiedz