Aktywne Wpisy
WykopX +861
Majtczaki pozywają wykop.pl na 1,5 miliona zlotych oraz oczekują ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Wakabajashii +231
Jakiś czas temu kupiliśmy dom z małym ogródkiem, patrząc na to ze jeszcze tam nie mieszkamy to trochę zarosło tam chwastami. Stwierdziłem, że wezmę kosiarkę i pojadę je skosić żeby to jako tako wyglądało. Zacząłem kosić i nagle przyszedł sąsiad, że przez to że skoszę chwasty to u niego za płotem się pojawią bo wiatr zwieje i jeśli nadal będę kosić to wystawi mi rachunek XD. Zacząłem mu tłumaczyć, że to nic
Drzwi same trzaskają choć nie ma przeciągu a urządzenia kuchenne (np czajnik, mikrofalówka) same się włączają, kiedy natomiast chce je wyłączyć to nagle samo to się robi. Mówiłam już to Panu który mi wynajmuje ale on uważa że jestem sama nawiedzona i żebym się cieszyła że taki tani dom znalazłam a nie jeszcze narzekam. Ale naprawdę boję się tutaj przebywać. Sąsiedzi twierdzą że tutaj nikt przez kilka lat nie mieszkał a były światła zapalone przez pół nocy na przykład. Nie stać mnie na inny dom, żeby się wyprowadzić. A nie mogę zamieszkać w mieszkaniu bo mam dużego psa który potrzebuje ogrodu... Co robić. Czy egzorcysta dałby radę mi pomóc?
@Marcinowy: @Efka585 może chcecie zarobić setki tysięcy dolarów? Przecież to będzie banalnie proste dla was
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_prizes_for_evidence_of_the_paranormal
XD
Podsune ci rade. Możesz pójść do sklepu detektywistycznego, opowiedzieć co się dzieje i wypożyczyć sprzęt. Jako, że jesteś mirabelka to może zejdą z ceny :)
A pomysł z sklepem detektywistycznym nie jest taki głupi, może coś uda wynegocjować, dzięki! :)) życzę dużo zdrowia