Wpis z mikrobloga

• 43
Mam duchy w wynajmowanym domu....
Drzwi same trzaskają choć nie ma przeciągu a urządzenia kuchenne (np czajnik, mikrofalówka) same się włączają, kiedy natomiast chce je wyłączyć to nagle samo to się robi. Mówiłam już to Panu który mi wynajmuje ale on uważa że jestem sama nawiedzona i żebym się cieszyła że taki tani dom znalazłam a nie jeszcze narzekam. Ale naprawdę boję się tutaj przebywać. Sąsiedzi twierdzą że tutaj nikt przez kilka lat nie mieszkał a były światła zapalone przez pół nocy na przykład. Nie stać mnie na inny dom, żeby się wyprowadzić. A nie mogę zamieszkać w mieszkaniu bo mam dużego psa który potrzebuje ogrodu... Co robić. Czy egzorcysta dałby radę mi pomóc?
  • 72
  • Odpowiedz
@Efka585: O cie .. to miałbym do przejechania całą Polske, a aktualnie leże w łóżku przeziebiony.
Podsune ci rade. Możesz pójść do sklepu detektywistycznego, opowiedzieć co się dzieje i wypożyczyć sprzęt. Jako, że jesteś mirabelka to może zejdą z ceny :)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@WyVansowany nie no co Ty , nawet głupio byłoby mi jakbyś mi pożyczał takie rzeczy ale dziękuję za intencje.
A pomysł z sklepem detektywistycznym nie jest taki głupi, może coś uda wynegocjować, dzięki! :)) życzę dużo zdrowia
  • Odpowiedz
@Efka585: radzę wezwać elektryka ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)( ͡ ͜ʖ ͡) kiedyś słyszałem o podobnej akcji że swiatła się same włączały i inne sprzęty elektryczne a okazało się że dobry somsiad chciał na lewo się podpiąć żeby nie płacić
  • Odpowiedz
@Efka585: co do samozamykających się drzwi, skrzypienia, tuptania po nocach i innych dziwnych dźwięków to często osoby które przeprowadzają się do starych domów są przestraszone ale to normalne że domy wydają takie dźwięki. Musisz poznać swój dom, daj sobie czas albo najlepiej kup kota.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Efka585: biała szałwia i zrobić z niej kadzidło, w każdym rogu mieszkania nadymić. Łapacz snów nad łóżkiem powiesić. Wydarzenia nagrywać telefonem, istotne audio poza obrazem, prędzej się coś nagra dźwiękowego niż widocznego.
  • Odpowiedz