Aktywne Wpisy
OVHcloud +81
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +422
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
Wróciłem po 20 minutach do zajętego miejsca parkingowego. Jaka k---a ironia losu...
Czas zamówić karne kutasy.
Tak, stoi tabliczka zakaz parkowania.
#gorzkiezale #gdansk #trojmiasto
@Rabusek: Czyli mówisz, że dzielnicowy "doradził"
@BarszczZUkraincow: że w sumie nie chciałby od razu wchodzić z blokadami, ale jeśli zajdzie taka potrzeba - tak sie stanie
że adminitrator w c---a poleciał i nie dzwonił do niego (tak przynajmniej zrozumiałem). Spisał sobie jego numer i on będzie
@GKC__: https://www.wykop.pl/wpis/43253785/bonus-w-komentarzu-heheszki-gdansk-trojmiasto-samo/ ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pamiętasz jak Ci kiedyś pisałem że jest tu ciasno? :)
Oczywiście nie bronię takich czynów, ale szkoda mi ludzi z zewnętrznymi, opłaconymi miejscami przez takie p------e akcje...
@niewieszocb: Ciasno? Ciasno to dopiero będzie :)
za chwile eurostyl zacznie budowe i ~60 aut z dzikiego parkingu tam będzie musiało gdzieś się znaleźć. Dlatego działam teraz, zanim sie to stanie, żeby jak już mają komuś uprzykrzać życie, to byle to było z dala od nas :)