Aktywne Wpisy

FejsFak +368
Zrobiłem projekt reklamy dla mojej nowej firmy. Reklamę chcę postawić przy głównej drodze wyjazdowej ze Stalowej Woli. Jak Wam się podoba taki design? Mam talent artystyczny?
#stepujacybudowlaniec #stalowawola #reklama #sztuka
#stepujacybudowlaniec #stalowawola #reklama #sztuka

Zwierz33 +31
#zwiazki #seks #tinder #badoo #informatyka #pracbaza #pracait #praca #kolarstwo
Właśnie pisałem na apce z fajną laską 31 l. okazało się że, ćwiczy na siłce, śmiga rowerkiem. Nie ma dzieci, ma prawko i auto. Pisaliśmy 3 h prawie. Głównie o siłce, tematy naokoło, o rowerze, podróżach. Miała wzrost 177 cm ja mam 182-186 jakoś bo każdy inaczej mierzył... Ładna, szczupła sylwetka. Później zaczęliśmy o autach, potem o zwierzętach. Ona wysłała mi zdjęcie swojego
Właśnie pisałem na apce z fajną laską 31 l. okazało się że, ćwiczy na siłce, śmiga rowerkiem. Nie ma dzieci, ma prawko i auto. Pisaliśmy 3 h prawie. Głównie o siłce, tematy naokoło, o rowerze, podróżach. Miała wzrost 177 cm ja mam 182-186 jakoś bo każdy inaczej mierzył... Ładna, szczupła sylwetka. Później zaczęliśmy o autach, potem o zwierzętach. Ona wysłała mi zdjęcie swojego

kurza morda i jego pijaki i narkomany xD nie powiem ten rado z seba byli smieszni jako duet ale to sie szybko skonczylo jak elka sie zorientowala ze 2 smieci sobie z jej kibla wiktorianskiego zrobilo miejsce zamieszkania.
mam nadzieje ze seba pracuje a reszte bym wzial do jakiegos kontenera zamknal i wywiozl do chin czy ch wie gdzie, mogli by ich zatopic w morzu
wylapywalbym tych polskich bezdomnych, wiem ze latwo skonczyc na ulicy ale wiekszosc z nich to kretacze i cwaniacy.
teraz to juz nic mnie tak nie wkrwia jak morda tego rado krola zycia xD
wiem ze niby do uk to sama patolnia wyjechala ale takich smieci to ja w zyciu nie spotkalem.
#jaktoogarnac
@acctim: niekoniecznie, znam takich którzy uczciwie pracują, nigdy ni wyciągnęli łapy po socjal i wstydzą się za tych parkowych łachmaniarzy