Ja tam jestem spokojnym człowiekiem... Do wielu rzeczy się potrafię przyzwyczaić... No i od ponad roku mam dziwny problem z mapą google. Z jakiegoś powodu nie pokazuje mi ulic na mapie (załącznik poniżej) Co jest zabawne, ten problem mam jedynie na sowim prywatnym laptopie. Nie działa wylogowanie się z konta google (problemu też nie ma gdy jestem zalogowany na innym kompie na swoim koncie). Czyszczenie historii przeglądarki, używanie innej przeglądarki też nie pomaga. Gadałem kiedyś z informatykami ale sami nie wiedzieli o co chodzi.
No i dzisiaj muszę coś sprawdzić na mapie i potrzebuje dokładnie zobaczyć jak ulica biegnie po lesie i cho cho nie ma jak.
@Mvchyc: K---a masz źle ustawiony ekran chyba xDDDDD u nas wygląda dobrze, nic się nie zlewa. Po prostu zmień ustawienia ekranu - jasność i kontrast... poszperaj w ustawieniach grafiki jak to laptop jest.
@Mvchyc: Odpal mapę i ustawienia grafiki obok. Pobaw się kontrastem i jasnością tak aby na mapie dobrze wszystko widzieć - mapa na 100% jest dobra, u nas wygląda dobrze. Ewentualnie najpierw przywróć domyślne ustawienia grafiki, na pewno jest taka opcja gdzieś w ustawieniach ;d
Wylaczylem podstawowa karte graficzna i uzywam tylko GeForce... Ty powaznie miales racje. Nawet na moich print screenach teraz widze ze faktycznie widzieliście te ulice Zaraz Wam Mirki moze zrobie zdjecia komorka, zebyscie uwierzyli że nie bajtowałem
@Mvchyc: K---a serio myślałem że trollujesz i robisz ze mnie idiote xD sorry za nerwy ale dopiero teraz się kapnąłem o co może chodzić xD miłej niedzieli :D
Ja tam jestem spokojnym człowiekiem... Do wielu rzeczy się potrafię przyzwyczaić...
No i od ponad roku mam dziwny problem z mapą google. Z jakiegoś powodu nie pokazuje mi ulic na mapie (załącznik poniżej)
Co jest zabawne, ten problem mam jedynie na sowim prywatnym laptopie. Nie działa wylogowanie się z konta google (problemu też nie ma gdy jestem zalogowany na innym kompie na swoim koncie). Czyszczenie historii przeglądarki, używanie innej przeglądarki też nie pomaga.
Gadałem kiedyś z informatykami ale sami nie wiedzieli o co chodzi.
No i dzisiaj muszę coś sprawdzić na mapie i potrzebuje dokładnie zobaczyć jak ulica biegnie po lesie i cho cho nie ma jak.
Nejaki Mirek pomoże?
#sprawadlamireczka
źródło: comment_oPvaMrZHwnsjiYyifU7oFhKF9uHqDc90.jpg
PobierzBO
@Mvchyc: K---a masz źle ustawiony ekran chyba xDDDDD u nas wygląda dobrze, nic się nie zlewa. Po prostu zmień ustawienia ekranu - jasność i kontrast... poszperaj w ustawieniach grafiki jak to laptop jest.
OOO K---A MAC :|
xDDDD
Wylaczylem podstawowa karte graficzna i uzywam tylko GeForce... Ty powaznie miales racje. Nawet na moich print screenach teraz widze ze faktycznie widzieliście te ulice
Zaraz Wam Mirki moze zrobie zdjecia komorka, zebyscie uwierzyli że nie bajtowałem
źródło: comment_Fq7Cff71nxho9PGv70RdR9WuBTyXYg0J.jpg
Pobierzźródło: comment_z6VPEuFwL13QnVVP50BMadDI4fni0Nil.jpg
Pobierz@Adikson3: xD serio myślałem że ze mną coś nie tak :V