Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +70
Czemu młodzi ludzie teraz są tacy zamuleni?
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Anonim5 +880
ROK PÓŹNIEJ
Na rocznicę bierzemy butelkę, a tam, k---a, ze trzy anonimy w stylu: "łoo, ale słaba muzyka, za mało disco polo". Co za mendy. Jak ja idę do kogoś na
Nie wiem skąd taki hejt na disco polo. To jest przecież typowa muzyka do zabawy na wesele xD
Komentarz usunięty przez autora
Pamiętam jak były zaprosił mnie na wesele swojej kuzynki. Wszystko fajnie, sympatycznie, bogato na stołach, wiejskie stoły, różne rodzaje alkoholi... Tylko muzyka, no szczerze mówiąc dla mnie trochę zbyt wiejska i przaśna - za dużo hitów w stylu Baciary i inne wiejskogóralskie hity... Mimo wszystko dobrze
@tomislawniepelka: czyli masz informację z pierwszej ręki że nie było o tym wspomniane, ciekawe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Byłem na weselu bez disko polo i było to jedno z najlepszych na jakich byłem, ale szkoda strzępic ryj bo wykopki wiedzą wszytko najlepiej, nawet jak w czymś nie uczestniczyli to i tak wiedzą lepiej co tam się działo (