Aktywne Wpisy
grexo +31
Co drugie auto uszkodzone przez ich ładowanie. Jak budda wyjdzie to się nie wypłacą przez 5 lat, chyba nie mają pojęcia ile kosztuje naprawa takich furek, nawet nie wiedzieli że te samochody mają funkcję podnoszenia podwozia do załadunku xD
#budda
#budda
źródło: 361214844643-kolejne-auta-od-buddy-sa-wywozone-lawetami
Pobierz
PanNieznanypl +681
Na spotkaniu gdzie występowały hr w #korpo powiedziałem, że "Karierę to robi Lewandowski a my jesteśmy zwykłymi szczurami w amerykańskiej firmie" wszyscy się na mnie obrazili, chyba czeka mnie rozmowa z HR xD
#korposwiat #praca #pracbaza #programowanie #programista15k #pracait
#korposwiat #praca #pracbaza #programowanie #programista15k #pracait

Przez mikrorandom (mam nadzieję, że to ogarnę), mam do oddania grę planszowa - CIV w angielskiej wersji. Losowanie dziś o godzinie 22, zielonki utworzone po tym wpisie, nie biorą udziału! Wysyłka na mój koszt do paczkomatu.
I może teraz dwa słowa o tym, czym jest Nisza. To raczkujący portal, który ma na celu przedstawienie rzemieślników, twórców, czy pasjonatów. Idea ma na celu otwartość, więc jeśli jesteś osobą, która chce opowiedzieć o swoim sposobie na życie, pasji czy swoim nietypowym hobby - zapraszam do kontaktu. Więcej informacji znajdziecie na stronie magazyn-nisza.pl oraz wykopalisku, w którym możecie dowiedzieć się więcej i zobaczyć ostatni materiał. A może wykopiecie?
Powodzenia!
https://www.wykop.pl/link/5092797/zawod-bursztyniarz/
#rozdajo (✌ ゚ ∀ ゚)☞ #nisza - tag do obserwowania
źródło: comment_VHeOoP2UUFfkxb8boeJ0fMgauyulCvNN.jpg
Pobierz