Wpis z mikrobloga

#wislakrakow
Tak sobie siedzę i myślę, przeglądając gorące, że fajny ten nasz tag. Wisła, która w zeszlym sezonie miała spaść z hukiem, na co wielu czekało, która rowniez w tym jest w wielu miejscach kandydatem do spadku, robi takie rzeczy jak wczoraj. Nie ma innej polskiej drużyny, ktora wzbudza tu tyle pozytywnych emocji. Wisła strzeliła w tym sezonie 5 bramek, z czego 4 wylądowały w gorących. Żaden inny klub ekstraklasy nie wzbudza takiego poruszenia na tagu #mecz jak Wisła. No chyba, że Legia dostaje w dupę. No fajnie się to rozwija w pół roku po prawie pewnej 4. Lidze.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HaczuPikczu najwazniejsza role odegral tutaj Blaszczykowski wedlug mnie. Raz że chlopaki młode za nim szaleja. Wszyscy mają koszulke z jego nazwiskiem. Ba! Na wyjazdach jak na przyklad w Szczecinie kibice gospodarzy bili mu brawo.

Gosciu ma wiecej polubien na fb od calego klubu Wisly. Na prawde niemialbym nic przeciwko gdyby powstal tu kiedys jego pomnik.

Najbardziej ciekawi mnie jakim cudem my w piatki(dlugi weekend) czy poniedzialek mamy 17k kibicow. Frekwencja urosla
  • Odpowiedz
@KredaFreda tez uwazam ze Kuba dal najwiecej marketingowo. Gosc chyba bez skazy (no chyba ze te bilety...:D). Gral w BVB, byl w jakims stopniu gwiazda ligi, w reprezentacji zawsze dawal cale serce. Gosc stracil tempo i troche zdrowia ale technika nadal ta sama, co na tle ekstraklasy jest kosmosem.
  • Odpowiedz
@beerman: Afera z d--y przy okazji Euro 2012. Dziennikarze zaczęli po Kubie jechać gdy się wypowiedział jak wygląda współpraca z PZPN m.in. w sprawie przekazywania biletów na mecze jakie kadrowicze mieli zakontraktowane. Wylano na niego wiadro pomyj, po czasie oczywiście jak to z wieloma "aferami" okazało się że niesłusznie.
  • Odpowiedz
@KredaFreda nie żebym się czepiał czy coś ale na takie miasto jak Kraków 17k to jest jakiś wynik? Trochę śmiechowo jak dla mnie. Górnik z Rakowem miał bez problemu 18k w bodajże sobotę, 17k w piątek z Zagłębiem.
  • Odpowiedz
@sekatorek997: Długi weekend i wakacje więc spora część ludzi wyjechała. Dwa, że mamy w Krakowie 4 kluby grające na wyższym poziomie w tym 2 w ekstraklasie. Trzy w Krakowie duża część ludzi nie interesuje się piłką. Po czwarte ostatnie kilka lat to regres jeśli chodzi o frekwencję na meczach w całej ekstraklasie.
  • Odpowiedz