Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +49
Kto waszym zdaniem jest niedocenianym/nieznanym, ale bardzo dobrym ekspertem?
Nie obchodzi mnie czy bywa w padoku ( ͡° ͜ʖ ͡°), komu kibicuje, w jakim języku pisze, czy czyta go jedna czy milion osób i tak dalej.
#f1 #kubica #powrutcontent
Komentarz usunięty przez moderatora
Ciężko stwierdzić bo nikt nie odważy się napisać w tych czasach oficjalnie pewnych rzeczy, że Williams to g---o team który ostatnimi czasy nie umie w make bolid, i bierze pod uwagę że równie dobrze jak to że Kubica nie umie into opony czy inne bzdety może też być tak, a najprawdopodobniej wiele na to wskazuje że tak jest i Williams