Wpis z mikrobloga

#pcmasterrace #komputery #laptopy #huawei #ultrabook #kiciochpyta #help #pomocy #tablet
Planuje zakup ultrabooka dla żony, wstępnie wybrałem Huawei matebook 13 ale chciałbym zasięgnąć Waszej opinii.
Jesteście w stanie cos polecić do 5k?
Musi byc lekkie, nie większe niż 13", fizyczną klawiaturę (myślałem o lenovo yoga z klawiaturą wirtualną e ink, ale żona woli ze skokiem) opcjonalnie konwertowalne (żeby ekran wyginal się o 360°) i dotykowe
Będzie służył żonie do tych wszystkich babskich pierdoł i ogladania filmów z łóżku:)
MacBook - nigdy nie używałem iOS więc nie mam pojęcia jak wypada:(
Surface pro byłoby ok ale serce krwawi kiedy klawiatura wyglądającą jak worek na ziemniaki (alcantara) kosztuje 550 :l
Pomozecie?:)
  • 14
@SanFable: ogladalem zenbooki i właściwie sie tez nadają, problem w tym że ani jednego ani drugiego nie miałem a problemy wychodzą po dłuższym czasie. Throthling blinking glitching i inne.
Potrzebuje czegos z polecenia
Będzie służył żonie do tych wszystkich babskich pierdoł i ogladania filmów z łóżku:)

@PWRXerXes: pod takim obciązeniem temperatur nie będzie, wręcz pasywnie będzie chodził. mam starego UX303lb z i5 5200u i złego słowa nie powiem, jest premium i to czuć w każdym momencie, szukaj czegoś z i5 to też będzie na pewno zimniejsze niż z i7, a wcale nie przesadnie słabsze bo w moim przypadku i5 i i7 miały po 4