Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@CyCu1337: może kizo albo jakis inny progamer swiatowego formatu który nie odstaje formą od pashy, pytanie czy taki ktos w ogole jest xd albo np jakis streamer, np ten łysy ziomek co wybucha ale on ma chyba jakąś chorobę xd
  • Odpowiedz
@CyCu1337: Mam nadzieje ze Jarek ma na tyle oleju w glowie i nigdy nie wystapi na gali z tymi s-----------i patolami i calym innym gownem z youtuba.

btw z pewnoscia znalazla by sie lepsza organizacja ktora zrobilaby freak fight i to za o wiele wieksze pieniadze i bez tych patoli z famemma
  • Odpowiedz
@itsokaytobegay: wlasnie imo oni coraz bardziej odchodza o tych patusow, na pierwszych 2-3 galach wzieli kilku na rozruch a teraz bardziej jutuberow pod gimbaze biora takie mam wrazenie :P FFF mialo byc konkurencyjna organizacja a koniec koncow nie zrobili prawie zadnego rozglosu :D

@Anty_Chryst: Ja bardziej myslalem moze o freakazoidzie czy jak to sie pisze :D ale ten swir o ktorym mowisz tez w miare spoko mogl by
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@CyCu1337: też niezły z niego byczek, no ciekawe ciekawe. W sumie fajnie by bylo zobaczyć pashe na fame, moze na edycji w uk, zawsze to osoba która przyciągnie widzów z zagranicy
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst: dla mnie jako przecietnego widza ksw kojarzy mi sie lepiej niz famemma, nie jest to doskonala organizacja bo swoje tez ma za uszami ale na pewno lepiej niz te patusy i jutubery z famemma.

i nie chodzi mi tutaj o tyle co kto ma za plecami ale o caly wyglad tej organizacji i zachowanie poszczegolnych zawodnikow w trakcie gali np mowienie ze idzie sie nacpac czy cos w ten
  • Odpowiedz