@LibertyPrime: to jest przykre, że można grać czymś źle a i tak się wygra, bo cdpr nie potrafi w balans/ balansuje pół gry zostawiając drugą połowę beznadziejną. Na szczęście jest okres wakacyjny i można spokojnie nie grać do września, bo i tak już z top500 się nie da wypaść
@kb134099: dla mnie przykre jest, że redzi redukują możliwość zadawania duzego dmg i skutecznego czyszczenia stołu a z drugiej strony wyrzygiwanie kosmicznych ilosci punktów jest zupełnie ok :/
tutaj koles w jednej turze zdobył 18 punktów brakuje mi kombosów, które wyciągają podobną wartość w obrazeniach, rozlozonych na dowolną liczbę jednostek
@LibertyPrime: i tak nie mają życia, bo każdy gra kaganiec, regisa, często bomby/pioruny, nie wspominając o trio wiedźmińskim, ardalu, filippie i bounty boyu (ewald). Nie mamy engine mety, jedynie niektórzy bawią się solidną calanthe i meve ale to raczej dlatego, żeby kontrakt na liderze zrobić i sezon nie ma znaczenia (brak quali dla top100)
https://clips.twitch.tv/TemperedSoftHamNerfBlueBlaster
#gwint
tutaj koles w jednej turze zdobył 18 punktów
brakuje mi kombosów, które wyciągają podobną wartość w obrazeniach, rozlozonych na dowolną liczbę jednostek