Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
Teorie #blackpill zniszczyły mi psychikę. Nie potrafię wejść w normalną relację. Naczytałem się tego gówna i podświadomie działało to na mnie i zmieniło moją psychikę. Jak się z tego wyrwać, wyleczyć? Nie chcę tak żyć. Zdaję sobie sprawę, że cała ta ideologia to płacz przegrywów i nie ma nic wspólnego z tym jak rzeczywistość wygląda. Ale mimo to czuję, że nieświadomie gdzieś tam w głębi kieruje się nimi. Pomocy.
#psychologia #przegryw
  • 92
  • 1
@Wciaztencud: Źle mnie rozumiesz. Te swoje przekonania ukazujesz w swoim zachowaniu i w tym co mówisz. Potencjalna partnerka, która normalnie by była tobą zainteresowana rezygnuje, bo widzi, że jej nie zaufasz, bo będziesz myślał, że zaraz ucieknie do Chada.
@Omefa1995: Przeciętny atrakcyjny człowiek czy to facet czy samica cieszy sie powodzeniem które zawdzięcza wyglądowi i fizycznej atrakcyjności ale nie zdaje sobie z tego sprawy, wydaje mu się że to jego pasje albo charakter są przyczynami jego sukcesów. Dlatego potem wpajają wysrywy typu blackpill to gówno a wygląd ma małe znaczenie.
  • 1
@sezonandrzeja: Nie ma czegoś takiego jak brak szans całkiem u kobiet. Wiadomo, że modelki to za wysoka liga dla większości facetów. Po prostu trzeba dostosować swoje wymagania do możliwości. Jeżeli nie chcesz, żeby Twoja partnerka patrzyła na Twój wygląd, to nie bądź hipokrytą i też nie patrz na wygląd. Płaczecie, że kobiety nie patrzą na charakter, a powinniście zacząć od siebie. Osobiście powiem, że tymi pustymi ślicznotkami nie ma co się
@Omefa1995: moja zachowanie = traktowanie kobiet jak ludzi nie jak chodzącej tzipy no biere w ciemno. Owszem miałem partnerki kiedyś i ze wstydem napiszę - spermiłem, nadskakiwałem. Po co? Dla seksu z łaski i daremnego loda a następnie rozstania bez większego powodu - podziękuję wolę być sam i zająć się czymś innym.
  • 1
@leje_benzyne_do_diesla: Próżni ludzie tak jak mówisz patrzą tylko na wygląd swój i płci przeciwnej, ale na tym świecie są też ludzie inteligentni, którzy zwracają uwagę na charakter. I nawet jakbyś był Chadem 10/10 to z takim myśleniem byś nie zainteresował nikogo. Przegryw jest tylko w waszych umysłach
  • 0
@Wciaztencud: I tu jest Twój problem. Traktujesz związek jako drogę do seksu i tylko tyle. Związek to nie tylko seks, choć to też jest jego ważna część. Związek to też uczucie bliskości z drugim człowiekiem, zaufanie. Związek powinien zawierać w sobie też przyjaźń
@Omefa1995: Te wszystkie emocje zaufania, relacji powstają między ludźmi którzy czują do siebie pociąg fizyczny, to jest fundament każdej relacji i nie daj sobie wmówić że seks nie ma znaczenia czy ma drugorzędne. Niestety jak zwierzątka jesteśmy zaprogramowani na rozmnażanie i chcemy to zrobić z kimś do tego najlepszym czyt atrakcyjnym. Jak patrzysz tylko na charakter jest dość brzydaków albo jakichś grubych polecam. Na pewno będziesz z nimi miał o czym
  • 1
@Wciaztencud: Pisałem przecież, że seks jest ważny w związku, ale to nie jest jedyna ważna rzecz w związku. To jest oczywiste, że osoba zapuszczona nie jest atrakcyjna. Wystarczy o siebie zadbać. Schudnąć, uczesać się, ogolić się (albo ogarnąć zarost, żeby ładnie wyglądał) i przede wszystkim nie śmierdzieć. Po osiągnięciu tego już jest się tym "zwykłym facetem" i reszta zależy od naszego charakteru
  • 1
@LowTestBoi: Nic nie dało, bo latacie ze skrajności w skrajność. Ten wasz bluepill to nic innego jak spermienie i lizanie dupy kobietom. Takie zachowanie też nie jest atrakcyjne. Kobiety trzeba traktować jak równe sobie. Nie jak jakieś boginie, ale też ich nie poniżać. Wtedy będziecie mieli jakieś szanse
  • 0
@LowTestBoi: Może poniżać puste karyny. Pytanie czy to dla nas strata? Raczej nie. Inteligentna kobieta nie pozwoli się tak poniżać, a takie są wartościowe i z takimi powinno się wchodzić w związek
  • 0
@Wciaztencud: Jeżeli uważają się za poniżej 5/10 to niech popracują nad swoją pewnością siebie. Jak sami nie dadzą rady to psycholog im pomoże. Sama pewność siebie i otwartość przy zagadywaniu już spowoduje, że w oczach kobiety będzie atrakcyjniejszy
@Omefa1995 ale wiesz że pewnosc siebie jest czymś co zdobywamy na przełomie życia ? Wiesz co sprawia że przystojni takie chady mają pewność siebie i obrotność z laskami. Bo od dziecka mieli wpajana pewność siebie przez relacje kobiet, pozytywnie reagowały na ich głupie #!$%@? i wytworzyły w części mezczyzn pewność siebie. Ktoś się jej uczy - uczy się czegoś nienaturalnego.