Wpis z mikrobloga

• 2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@fexxer no a czemu by miało nie być, ja wyglądałem jak mizerny cieć i mimo to na własne oczy widziałem postępy. Ty masz predyspozycje
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@lastro Diety od roku brak, tylko patrzę na ilość białka i sprawdzam co jakiś czas wagę. Treningi głównie FBW, od dłuższego czasu mocno intuicyjne. Muszę to zmienić, bo tym sposobem ciężko mi określić progresje. Ćwiczę, bo lubię ot tyle i aż tyle. Treningi mam ciężkie, chyba nawet zbyt ciężkie.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@lastro Hipertrofie łatwo złapać, siła ciężko, bo tam trzeba z głową wszystko robić, a nie n---------ć ile się da, co często robię. Nie liczę wegli, nie pokaże treningu, bo nie mam rozpisanego ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Estetykatopodstawa W sumie ćwiczę 2,5 roku. Początkowo trening z głową, programowy, FBW, pozwalający na szybkie przyrosty wszystkiego. Siłownia to nie jest jedyne co robie, a podporzadkowanie całego życia pod nią nie wchodzi w grę. Lubie żreć różne rzeczy i z tego nie rezygnuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Estetykatopodstawa Ale czy każdy musi kierować się tym samym celem? Dużo na siłce machalem, bo miałem w uj wolnego czasu, sporo znajomych poznałem itd. Rezydentem właściwie jestem. Ostatnie 2 tyg. to 13 treningów wpadło po 2-3h
  • Odpowiedz