Wpis z mikrobloga

@Keliopis I znowu mnie kuźwa obudzą śpiewem pod oknem po 6 rano bo "TRZEBA POKAZAĆ TYM LUDZIOM NASZĄ MIŁOŚĆ DO BOGA", znowu cały park zasypany butelkami, a w samochód nawet nie warto się pakować () Ale mam nadzieję że ta podróż przyniesie ci jednak dużo wspaniałych wspomnień i jakieś duchowe usatysfakcjonowanie, czy coś. Mnie by się osobiście nie chciało. Od której strony wchodzicie, wiesz może?
Musicie się z tym tak afiszować?! Prowokujecie innych, nie możecie nie pokazywać się na ulicy? Może nie życzę sobie, żeby to dzieci oglądały!

@Karbostyryl: no, dokładnie. Mam kolegę katolika i on uważa, że te całe pielgrzymki tylko szkodzą środowisku. Mówił też, że najlepiej jakby jego bracia i siostry w wierze pielgrzymowali po własnych przedpokojach - między kuchnią a toaletą.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Byłem 7 razy, o niczym takim nie słyszałem, więc to taka legenda, którą często słychać od ludzi, którzy nigdy nawet nie byli xD

@Milsonnn: może akurat nie pukałeś. W czasach gdy ja jeszcze byłem przez rodziców zmuszany wierzyć w te bajki posyłali mnie na pielgrzymki do Grabarki i głęboko wierzące cichodajki wieczorkiem po ognisku i dwóch reddsach okazywały się głębokie nie tylko w swojej wierze ( ͡° ͜ʖ ͡
@M_Szopen_TM bo piszesz nic nie wnoszace komentarze a jak juz uzyjesz wyrazow to okazuje sie ze nie masz pojecia o czym piszesz. Byles kiedys? Poszedlem z kolega z ciekawosci i otwartosci umyslu. Na 30 osob ze dwadziescia bylo ponizej 25 roku zycia. Wspolny marsz przez cala Polske z ta sama grupa, pelen rozmow muzyki, poznawania ludzi i kraju w ktorym zyjemy. Zawarte przyjaznie na zycie, a niektorzy i zwiazki.
Czas bez pieniedzy,