Aktywne Wpisy
dddobranoc +328
Ciekawe, czy ktoś podziela moje wnioski z kilku lat jazdy autem.
A mianowicie, kiedy trzeba kogoś przepuścić, ustąpić pierwszeństwa czy wpuścić auto na "zamek błyskawiczny" - w zasadzie nigdy mi się nie zdarzyło, aby kobieta to zrobiła.
Nigdy nie wpuści, jak jedzie w korku to tak bardzo na zderzaku, żeby nikt inny czasem nie włączył się do ruchu przed nią.
Jak jest wąska droga i zjedziesz na pobocze, aby ktoś z naprzeciwka
A mianowicie, kiedy trzeba kogoś przepuścić, ustąpić pierwszeństwa czy wpuścić auto na "zamek błyskawiczny" - w zasadzie nigdy mi się nie zdarzyło, aby kobieta to zrobiła.
Nigdy nie wpuści, jak jedzie w korku to tak bardzo na zderzaku, żeby nikt inny czasem nie włączył się do ruchu przed nią.
Jak jest wąska droga i zjedziesz na pobocze, aby ktoś z naprzeciwka
@GetRekt: No popatrz Pan, to nazywanie teraz to wybujałe ego? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Karbostyryl: no, dokładnie. Mam kolegę katolika i on uważa, że te całe pielgrzymki tylko szkodzą środowisku. Mówił też, że najlepiej jakby jego bracia i siostry w wierze pielgrzymowali po własnych przedpokojach - między kuchnią a toaletą.
@Milsonnn: może akurat nie pukałeś. W czasach gdy ja jeszcze byłem przez rodziców zmuszany wierzyć w te bajki posyłali mnie na pielgrzymki do Grabarki i głęboko wierzące cichodajki wieczorkiem po ognisku i dwóch reddsach okazywały się głębokie nie tylko w swojej wierze ( ͡° ͜ʖ ͡
PS. Srałeś w rowie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
brainlet.jpg
Czas bez pieniedzy,
@Keliopis: z Oświęcimia wyszliśmy. Jaworzno-Siewierz-Kozie Głowy-Łysiec
@Milsonnn: Więc nawet dla tego ostatniego powodu nie warto ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora