Aktywne Wpisy
kaziuwichura +84
Czy ma ktoś może w domu zamknięte opakowanie kawy Lavazza Crema e Aroma 1000 g i mógłby ją zważyć?
Właśnie dostałem swoją z Allegro i zamknięte opakowanie waży 920 gram (razem z opakowaniem) i zastanawiam się czy kręcić imbę czy to normalna waga tej paczki.
#kawa #kiciochpyta
Właśnie dostałem swoją z Allegro i zamknięte opakowanie waży 920 gram (razem z opakowaniem) i zastanawiam się czy kręcić imbę czy to normalna waga tej paczki.
#kawa #kiciochpyta
CorniShon007 +133
#piramidaplusowa
AMBER PLUS
Każdy chyba już zna zasady.
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
AMBER PLUS
Każdy chyba już zna zasady.
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
Każdy idzie, jeden za drugim, noga za nogą. Trochę jak gęsi prowadzone przez pasterza. Ale Polacy nie gęsi ( ͡° ͜ʖ ͡°). Pasterza tez nie było.
Wśród gąsek trafiły się dwie kwoki. Ale gdakały!
Tutaj na szczęście przyspieszyłem i skończyła się moja obserwacja, zostałem tylko z gąskami. Nie rozumiem tego. Jeszcze jakby rozmawiały między sobą, ale nie! Na cały głos! Kura jak zobaczy jastrzębia to tez drze się zamiast uciekać! Przecież to jest jakiś błąd w sofcie. Służby pracują. Kierowca samochodu przytomny, odpala fajkę za fajką, widać, ze stres - przesunęło go z 10 metrów. A te gdaczą jak kury nad dżdżownicą, która w trakcie dżdżu wyszła na zewnątrz. #gorzkiezale #zalesie #warszawa #grazynacore #lament #heheszki