Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Kochajaca dziewczyna od kilku lat. Ugotuje, posprzata, przygotuje niespodzianke (obowiazkami domowymi i tak sie dzielimy, ale jak jedna strona nie ma czasu to druga jej pomaga).

Problem pojawil sie od jakiegos czasu. Otoz brak tych slynnych #seks. Tlumaczy sie, ze dla niej teraz licza sie glownie te rzeczy(wspolny spacer, spedzenie czasu) i nie ma takiego parcia jak kiedys za malolata.

Czy to normalne? Dodam, ze #bolecnaboku jest nie mozliwy. Innych zmian w zachowaniu nie zauwazylem, jest wszystko tak samo. Sielanka zwiazkowa, ale jednak nie ma tych seksow (czasem raz na tydzien, czasem nie).

#rozowypasek #rozowepaski #niebieskipasek #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
  • 5
AzjatyckaMarzycielka: @helga-von-klusken: @Zamaloczasunalogin:

regularnie biegam i mam 6pak (biegacza, ale widac normalnie)..
Co wiecej w pracy czy na ulicy mam powodzenie, nigdy nie mialem problemu z kobietami - z 2 razy same do mnie nawet zagadaly

Dlatego sie mega dziwie o co tu chodzi - wyjasnienie tego, ze swiat sie zmienia jest dla mnie czyms nienormalnym. Przeciez kobiety czuja potrzebe stosunku tak samo jak faceci ( ͡º ͜