Co to jest za fajne auto. Głośny 200-konny diesel warkocze jak nie wiem, ale wyjedziesz na asfalt i żadne błoto, piasek, górki nie stanowią problemu. A do tego wszystkiego jeszcze się rozkłada jak domek z kart. Chcesz mieć #cabrio nie widzę problemu. I tu was zaskocze - co więcej pali z 9 litrów ON - prawie nic.
Wybrałem się nim na #offroad - nieznaną wcześniej traskę - miało być 80 km, ale skończyłem po 50, ponieważ zaczęło padać, a jeszcze nie jeździłem po wałach przy krakowskiej Wiśle, więc odpuściłem - wiem #tchorz ze mnie, ale to nie wina auta :P
Co to jest za fajne auto. Głośny 200-konny diesel warkocze jak nie wiem, ale wyjedziesz na asfalt i żadne błoto, piasek, górki nie stanowią problemu.
A do tego wszystkiego jeszcze się rozkłada jak domek z kart. Chcesz mieć #cabrio nie widzę problemu.
I tu was zaskocze - co więcej pali z 9 litrów ON - prawie nic.
Wybrałem się nim na #offroad - nieznaną wcześniej traskę - miało być 80 km, ale skończyłem po 50, ponieważ zaczęło padać, a jeszcze nie jeździłem po wałach przy krakowskiej Wiśle, więc odpuściłem - wiem #tchorz ze mnie, ale to nie wina auta :P
Tutaj więcej o aucie - KLIK
#motoryzacja #motopodprad #samochody #4x4
@stopaotestuje: Przy okazji kolejnych "terenowych" pojazdów dawaj znać. Przecioramy je sensownie, a nie po łące (ʘ‿ʘ)