Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
Wpadł mi do głowy pomysł, aby zrobić #nightdrive w #katowice w czwartek. Nie mam jeszcze trasy ani nic bo zastanawiam się czy w ogóle ktoś byłby chętny. Wstępnie planuje to co ostatnio czyli w stronę #gliwice.
Więc jak Mirki, chce się ktoś przejechać? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#slask #slaskiewykoppiwo #nightdrive #silesianightdrive #samochody #motoryzacja #trocheruchuwkatowicach #gliwice #katowice
Część 1:
@1006009 @100lejek @310kalorii @3nter @Adastam @AE86: @AllStar @Anty_Chryst @ArcziMiszcz @Arek817 @B0SAK: @bajeron, @bartus88 @barus88 @bezrobotny_programista @burbur @busz_menka @bylejaka @caribbean @caspereq @Chacha @Chcesz_Pomarancze @Chillvent @cofko @Crea @czlowiekboruta @Da_R_ecky: @detsykebarn @diabejohn @diogene @dumlix @Dunger:
@Flidd, @FTNewbie @Goodi, @gorush @hejk4, @high_hopes @iAmTS, @idol89 @Iskopavanje @itaktojest @Izyk85, @Jankez @Jormungand @Jubileusz @JupiterMulti @jzs44, @Kacu77 @kipowrot: @Kontenerowiec @KrukusPL @Krx_S @kuraku, @lancaster @laquilat: @leoshelby: @LubieKawe, @Lukki @Majkel91, @Margrand
@nama @netzach @NieNajgorzej @Nikic21 @nnoy54 @noriad, @OldNoob @Onix0b: @OrzechowyDzem @PepeTychy: @Peter_Mountain @piatydzienmiesiaca, @Polska5Ever:, @Poolaq @poziomka__:, @przemek6085 @Przepiorek @qwertyzax, @rappanadziadzi @regis_uszatek @Rexikon @rod3nt @rudy_odblokuj_pw @Rysiowata, @samot, @Saute @sc00t3r, @sebawo @Sierpik21, @
@St4chu564 @Stopa_Stefana @sugardaddy: @SunnO @suzisa @szaldr @Tarwani @Thexil @tmr: @tombstone3x, @tomek_27 @Tujaa @UowcaTroli @VoMax @w__w: @Wilczarz, @yotte, @ZaczynamOdNowa @Zydomasoneria @Drail