Aktywne Wpisy

K-S- +6
Testowałem dziś mięso wołowe do burgera z lidla.
W smaku bardzo dobre, mięso kruche ale się nie rozwalało, soczyste ale bez przesady. Jakościowo to taki burger za 30zł z średnio dobrej burgerowni.
Z wad podczas smażenia wytopiło się bardzo dużo tłuszczu i chyba coś zrobiłem źle bo pod koniec mięso zaczęło się wyginać.
Koszt
W smaku bardzo dobre, mięso kruche ale się nie rozwalało, soczyste ale bez przesady. Jakościowo to taki burger za 30zł z średnio dobrej burgerowni.
Z wad podczas smażenia wytopiło się bardzo dużo tłuszczu i chyba coś zrobiłem źle bo pod koniec mięso zaczęło się wyginać.
Koszt
źródło: 2ZmgBcJ
Pobierz
zorrzyk +115
Odkąd przestałem pić i mam chwilę wolnego, to zamiast chlać, to klepie pierogi albo pizzę.
Coś trzeba robić.
Dziś 200 sztuk pysznych ruskich pierogów
Waga jednego pieroga waha się między 40-45g
#gotujzwykopem #pierogi #alkoholizm
Coś trzeba robić.
Dziś 200 sztuk pysznych ruskich pierogów
Waga jednego pieroga waha się między 40-45g
#gotujzwykopem #pierogi #alkoholizm
źródło: temp_file8603508936935524027
Pobierz

#przegryw #feels #zalesie #w---w
źródło: comment_0chdvdlYFExZRNLApOW4dAV8D8zTM4KI.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Do tego o
Komentarz usunięty przez moderatora
Pochodzę ze wsi gdzie szczytem pensji jest 2,2k na rękę, większość robi za 1,5 czy ile tam jest teraz minimalnie.
Gdy ludzię wstawiają zdjęcia obronionych prac magisterskich, ja już mam wszystko co chce kupione, nie będę musiał spłacać kredytów jak oni przez 30 lat.
@LajfIsBjutiful: Jasne że nie jest sprawiedliwe. Ale Ty miałeś szczęście urodzić się w kraju oferującym darmowe i łatwo dostępne szkolnictwo. Miałeś znacznie więcej szczęścia niż Twój rówieśnik z Chin, Indii czy Somalii.