Aktywne Wpisy
3x32 +37
Zełeńskiego popiera około 7% wyborców w #ukraina , najbardziej optymistyczne sondaże mówią o 10%. Jeszcze miesiąc porażek i Prezydenta Dej dej wywiozą na taczkach - od zeszłego roku same kompromitacje, śmiechu warta bezsensowna "kontrofensywa", potem zrzucenie winy na Załużnego, ociąganie sie z mobilizacją, skłócenie z potęgami Europejskimi w tym Polską, wspieranie oligarchizacji, można tak wymieniać cały dzień. Szkoda że Ukraińcy muszą ginąć setkami tysięcy za takiego prezydenta komika (dosłownie). #wojna #rosja
wieszjo +19
#!$%@? Leverkusen, kupon mi nie wejdzie... OCZYWIŚCIE MUSZĄ PRZEGRAĆ PIERWSZY RAZ OD 60 MECZY AKURAT JAK JA POSTAWIŁEM ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dajcie zdj wykopki co wy aktualnie robicie.
#famemma
Dajcie zdj wykopki co wy aktualnie robicie.
#famemma
Żeby dociąć jeszcze bardziej musiałbym jeszcze przynajmniej z 3, a może i 5kg zrzucić, ale już pasuję. Mógłbym ją pociągnąć tera z yohą, ale boję się jej skutków ubocznych xD.
Ćwiczonka:
Wyciskanko leżąc: 111kg x1
Wyciskanko żołnierskie: 66kg x3
Martwy ciąg: 175kg x3
Przysiad: 140kg x1
Podciąganko: +20kg x4
Wiosło: 105kg x4
Wydolność + milion, szkoda, że nie można jej fizycznie zmierzyć w domowych warunkach, ale progres jest kosmiczny
Pytanko: jak na siłce robić supermena na dwójki? Niestety nie ma drabinek, a próbowałem stopy włożyć pod ergonometra wioślarskiego czy jak się to zwie, ale bardzo mi uciskało stopę przez co za każdym razem łapał mnie skurcz w łydce.
Powoli zacznę zwiększać kcal, wejdę na masę i wtedy nSuns pokaże swoją prawdziwą moc
#redukcja #mikrokoksy #pokazforme #pokazbrakformy
@Skogyr: masz racje i tak zrobie, #!$%@? dzis bylem, bo zmeczony jestem caly dzien i wyciskanie mi słabo poszło