Aktywne Wpisy
wilk633 +66
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
#polak #nosacz #nosaczsundajski #heheszki #bekazpodludzi #finanse
Pytam się o to od j------o początku tego zakazu i nikt mi nie potrafi tego wytłumaczyć w czymś są gorsi sprzedawcy pizzy od sprzedawców mleka z biedy.
no wiadomo wiertła kupisz w kazdym osiedlowym sklepiku xddddd
asortyment w takim sklepie zazwyczaj jest mniejszy niz
@quercy: Śmieję się z ludzi robiących z siebie błaznów, a to jest różnica.
Twoje pojmowanie jest błędne na zasadzie - jest protest przeciwko testowaniu środków chemicznych na zwierzętach, i tam jakiś gość rzuca kamieniem w policję, ale kamień się odbił i mu trafił w głupi ryj. Skoro śmieję się z tego gościa, który krytykuje testowanie środków chemicznych na zwierzętach, to znaczy że