s.....a
s.....a
92
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
s.....a
s.....a
@mam_klucz_do_sracza: Takich rzeczy co on wygaduje faktycznie lepiej nie braść na poważnie i mimo tej lewackiej propagandy którą to stymuluje. Nie tracić entuzjazmu w dążeniu do wytrzebienia tych kryptokomunistycznych gierojów politruków z Magdalenki i PRL'u.
17
mam_klucz_do_sracza
@syngaja: albo taki Braun z tym swoim szczęść boże xD przecież gość więcej szkody niż pożytku może narobić
14
mam_klucz_do_sracza
@syngaja: z jednej strony spoko z drugiej przyjmują do grona swojej partii takich modeli jak Braun czy Korwin co kompletnie uniemożliwia brania tej partii na poważnie. Wg mnie tacy populiści jak Korwin czy Braun powinni odejść. To bardzo egoistyczne z ich strony, że wciąż czepiają się tych semi-prawicowych ugrupowań gdyż odbierają autentyczności ludziom, którzy być może gdyby nie fakt braku siły przebicia to stanowili by realną alternatywę dla socjalistów jak
8
4lord
@mam_klucz_do_sracza: Korwin zapowiedział, że w kampanii wyborczej na jesieni się wycofa żeby nie działać na szkodę. Jeśli wypali szeroka koalicja to będzie grzanie Kolonko, Kukiza i Mentzena/Bosaka pewnie

Braun to natomiast czysty RiGCz. W wywiadach nie dość, że pięknie artykułuje postulaty Konfy to jeszcze pokazuje przy tym hipokryzję mediów i rządzących. Złoty człowiek.
8
mam_klucz_do_sracza
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
6
s.....a
s.....a
@mam_klucz_do_sracza: masz na myśli tych wszystkich metasocjalistów pragnących zaprowadzić za wszelką cenę nowy porządek świata?
1
aks_762
@mam_klucz_do_sracza: Jest kilka partii korwinistycznych bez korwina. I maja po 0,5% poparcia.
1
Eremites
braść

@mam_klucz_do_sracza: ty tak serio? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
Michrou
Michrou
@mam_klucz_do_sracza: Żeby to były jego jedyne błędy. On pieprzy bzdury o tramwajach, fałszuje historię i wiele innych, teraz nie pamiętam, ale jakieś inne przykłady dałoby się znaleźć.
0