Aktywne Wpisy

PanNieznanypl +318
Wystawiłem negatyw na allegro, firma znalazła mnie na linkedinie i grozi że przekaże screeny mojej firmie w której pracuje jeśli nie usunę co z tym robić dalej, bo wku..li mnie niemilosiernie i chce ich zniszczyć za takie działania
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet

b_oski +185
Uważam, że wary-obciągary są ostatecznym dowodem na to, że #rozowepaski nie "upiększają" się dla #niebieskiepaski, tylko dla innych różowych.
Dla mnie takie pontony to chyba jeszcze większy turnoff niż tatuaże.
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #uroda
I one mają prawa wyborcze...
Dla mnie takie pontony to chyba jeszcze większy turnoff niż tatuaże.
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #uroda
I one mają prawa wyborcze...
źródło: wo
Pobierz

#prestashop #webdev
źródło: comment_T5AUUEr0mPprJGSzTiXKtV9Mkp5fX5EY.jpg
PobierzPytasz ogólnie o rozmiar wszystkich? Pewnie zależy ile produktów i ile sklep stoi, nie wiem czy w tej największej tabeli trzyma preindeksowane wyszukania żeby wyświetlać wyniki szybciej (trzeba sobie podpinać crona który odświeża indeksy) czy może to jednak tabela z historią zapytań użytkowników wtedy będzie pęcznieć.
Mogłeś też przypadkiem wyimportować bazę danych kilka razy i masz pomnożone rekordy. :p
@tomaszpap:
Tak, to domyślny prefix dla tabel w
@PendzoncySzczypiorek: Tak
I co zrobiła presta? Przy każdym ładowaniu czytała je wszystkie...
Presta sobie nie radzi z niestandardowymi kombinacjami np. jak masz stolarza który robi półki o wymiarach AxBxC i stolarz by chciał żeby klient sobie wybrał 3 wymiary i żeby na podstawie nich wyliczyło cenę gotowej półki, to w PS ciężko to zrobić, a moduły które coś takiego oferują często po prostu tworzą produkt 39x50x60 w bazie podczas zamówienia co jest strasznie niewydajne, ale działa - może klient ma zaimplementowane
Jak z szybkością wyszukiwania? Jeśli zaczyna mulić, to pomyśl o przesiadce na Sphinksa.
co do kombinacji, warto zapoznać się z modułem Attribute Wizard Pro
@krypod: 300$ :D