Wpis z mikrobloga

LEPIEJ JEST BYĆ NIERUCHAJĄCYM PRZEGRYWEM NIŻ R----Ć JAKIEŚ RÓŻOWE 3-3,5/10. Miałem okazję dzisiaj, ale nie skorzystałem - wam też polecam nie odzierać się z godności.
#przegryw #tfwnogf #tinder
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DizzyEgg: Nadwaga(ale nie otyłość) i krzywy zgryz.
@anyvu: Rynek jest tak r-------y, że nawet raki różówy szlauf 3/10 jak ty znajdzie jakiegoś chada do seksów. Pamiętaj tylko, że osoba, która coś sobą reprezentuje, nigdy nie będzie chciała oglądać ciebie nago.
  • Odpowiedz
@Fenke: Druga okazja w ciągu miesiąca, ale ja to p------ę. Nigdy nie p----------ę na dno - nie potrafię...
Nadwaga + iloraz IQ równy temperaturze ciała powoduje, że nie byłbym wstanie pocałować/r----ć kogoś takiego. Wolę już pozostawać w gronie nieruchających na tagu, niż odzierać się z godności...
  • Odpowiedz
@GreatMajster: wydaje mi się że trochę chisteryzujesz. Bycie przegrywem, stulejarzem samo w sobie odziera człowieka z godności i wpycha na samo dno. Także mówienie o mitycznej godności w przypadku stulejarzy nie ma sensu, bo po prostu niczego takiego taka osoba nie ma.

Jeżeli podniecała by mnie jakaś brzydka baba i miał okazję ja wyruchać to oczywiście bym to zrobił, nie zasłaniał bym się bzdurami o godność bo jej nie mam,
  • Odpowiedz
@GreatMajster: widzisz, pokazujesz tylko poziom bolu swojej stulejki piszac o moim wygladzie, ktorego nigdy nie widziales. ( )
i akurat musze cie rozczarowac bo raczej duzo osob chcialoby mnie widziec nago.
  • Odpowiedz