Wpis z mikrobloga

  • 3
@SamChilders: w prawilnie zrobionej jajecznicy jakikolwiek dodatek psuje nie tylko smak dobrego jajca, ale i konsystencję. Szynkę mam na bułce, ale bułka nie była przedmiotem tego posta.
  • Odpowiedz
@maccloy: Na oko to właśnie jest prawdziwa jajecznica, która ma kremowy i jajeczny smak. Gawiedzi nie przetłumaczysz, potrafią robić tylko jajecznicę (i to #!$%@?), więc będą bronić tylko swoich smutnych suchych farfocli.
  • Odpowiedz
@mamtrzybuty
Tak to jest. Stara spawała im wczorająszym harnasiem na talerz i mówiła, że to jajecznica więc #!$%@? się znają. Wrzucają tu codziennie jakieś żółtawe wymiociny na talerzu #!$%@? pół na pół cebulą/mortadelą w plastrach/zielskiem/przyprawami czy innym #!$%@?, bo bez dodatków nie szło by tego żygu przełknąć. Żaden idiota nie sprawdzi co to do #!$%@? jest jajecznica.

A OP #!$%@?ł kawał dobrej roboty na patelni.
  • Odpowiedz