Aktywne Wpisy

dudi-dudi +552
źródło: temp_file1626108576032173446
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file1626108576032173446
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Miałem okazję pojeździć trochę hulajnogami. Spodobało mi się, zastanawiam się jak hulajka od xiaomi wypada na tle #hive# #lime i #bird Wiadomo, że one przygotowane są pod sharing, ale chodzi mi o dynamikę jazdy. Do której będzie jej najbliżej? Wg. mnie hive miała najlepszego kopa i była najbardziej dynamiczna, jaki to model? Jeździłem w Warszawie.
Hive ma Ninebota ES2, te z powiększoną baterią to ES4, niczym się nie różnią od ES2 oprócz baterii. Do ES2 można dokupić tą dodatkową baterię, po podczepieniu jej z ES2 robisz ES4
Komentarz usunięty przez autora
@FLAC to już koszt podobny by był jak za wersję pro.
@Julek00: Ja kupiłem swoją w Proline za 1500zł. Nie ma żadnego problemu z ich sklepem. Mojemu koledze wymienili na nową w 10 minut jak nagle przestała się uruchamiać.
źródło: comment_sbt42q9TUnZVVVbDZdAFo1DmwAVwIos6.jpg
PobierzJak chcesz rozszerzyć tylko wbudowaną baterię to wyjdzie taniej, jak sam robisz zewnętrzną to też, ale jednak BMS jest drogi dosyć.
@UberKatze
Zamówiłem z oleole za 1533, ma być 2019 roku, odezwę się jak przyjdzie jak będę miał pytania ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Julek00:
@
Natomiast, baterie lepiej znoszą (mniej zużywają się) ładowanie 5x po 20% niż 1 ładowanie 0-100%. I o to chodzi z