Aktywne Wpisy
w__w +84
Co jest urwa z tymi p0lakami-kier0wcami xD Jade 50 (idealnie rowne wg wskazan gps, wiec przecietny kierowca mial na loczniku wiecej niz 50) w zabudowanym i kazdy chcial mnie wyprzedzac XD
Serio jest tak, ze jezdzac codziennie po Niemczech czlowiek jezdzi z kultura, a tutal wlacza sie w czlowieku cham i agresja na drodze…
#polskiedrogi #polska #prawojazdy
Serio jest tak, ze jezdzac codziennie po Niemczech czlowiek jezdzi z kultura, a tutal wlacza sie w czlowieku cham i agresja na drodze…
#polskiedrogi #polska #prawojazdy
jaavi666 +58
#ciaza #rodzicielstwo #dzieci
Staralismy sie z rozowym o dziecko przez 2 lata
Wreszcie na poczatku roku sie udalo z mala pomoca kliniki (naturalnie)
Później się okazało, że będą blizniaki...
... a teraz że dwie dziewczyny...
... z kim będę układać lego, grać w gry i naprawiać auto? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Także życie zaskakuje i już szukam bagażnika dachowego do auta
Staralismy sie z rozowym o dziecko przez 2 lata
Wreszcie na poczatku roku sie udalo z mala pomoca kliniki (naturalnie)
Później się okazało, że będą blizniaki...
... a teraz że dwie dziewczyny...
... z kim będę układać lego, grać w gry i naprawiać auto? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Także życie zaskakuje i już szukam bagażnika dachowego do auta
Żeby zaatakował Rydzyka z milionami od państwa na jakieś muzea, to jeszcze by szło zrozumieć, że wolnorynkowiec ma z tym problemem, ale tu jest perfidne kłamstwo (Szustak nigdy tak nie mówił jak jest tam napisane) i atakowanie człowieka za to że ludzie lubią jego twórczość i płacą mu dobrowolnie swoje pieniądze, od których normalnie odprowadzane są podatki.
Ot typowy wykopowy #dzbanateizmu któremu przeszkadza to, że ludzie wydają pieniądze jak chcą.
#rakcontent #patologiazewsi #bekazlewactwa #shitwykopsays #heheszki #humorobrazkowy
@effcc54ba75fb84cca1aadb6c: #!$%@?, że ulubiony tekst wykopowego lewactwa to 'CO CIE OBCHODZI NA CO KTOS WYDAJE WLASNE PIENIADZE WOLNY RYNEK HUEHUEEHEHEH!!1'. Tak, dokładnie takie słowa.
@effcc54ba75fb84cca1aadb6c: a kto decyduje o tym
@effcc54ba75fb84cca1aadb6c: jeśli jesteś wolnorynkowcem, to stoją na przeszkodzie przekonania.
Dyskusja oparta o kłamstwa jest bezwartościowa, a @StaryWilk przypisuje Szustakowi słowa, których ten nigdy nie powiedział, zatem kłamie.
Absolutnie nie, bo podstawą wolego rynku jest dostęp do informacji i możliwość swobodnego jej rozprzestrzeniania. Jeżeli widzę jak turysta na ulicy szuka podwózki i próbuje złapać tzw. przewóz osób to nie mogę mu poradzić żeby wziął ubera i zapłacił mniej?
Kościół twierdzi, że poza
@effcc54ba75fb84cca1aadb6c: twoje osobiste przekonania to nie informacja w sensie rynkowym.
Równie dobrze ja mogę mówić, że ludzie marnują pieniądze na kawę, bo ja sam jej nie lubię.
@Strzelec_Kurpiowski: Ulżyło Ci? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@StaryWilk: co mi miało ulżyć?
Po prostu opisuję głupotę i hipokryzję wynikające z twoich działań.
@Strzelec_Kurpiowski: A w którym miejscu ktoś stwierdził, że Szustak tak powiedział?
@panczekolady: w tym, gdzie ktoś dał taki napis na jego twarzy i logo patronite, gdzie dostaje on pieniądze.
@Greensy: od nigdy, dlatego krytykuję manipulacje gimboateistów jak typ ze screena
W sumie USA niewiele lepsze ze swoimi megakościołami telewizyjnymi, a na patron nr 1 jest polityczny kabaret,
@Greensy: póki co brednie widzę u typa, którego wpis zescreenowałem.