Aktywne Wpisy
kilo-bravo +283
najbardziej-lysy +638
Mercator, spółka od rękawiczek medycznych, buduje mieszkanka
Ochnik, spółka od babskich torebek, buduje mieszkanka
Ekopol, mały paliwowy Januszex ze Śląska z 20mln PLN kapitalizacji wybudował osiedle domków
#!$%@?, nawet Donatan buduje blok mieszkalny.
To na pewno nie jest bańka i nie zjaranie bani na chciwości i fomo, więc kredyty 0% potrzebne na wczoraj
#nieruchomosci
Ochnik, spółka od babskich torebek, buduje mieszkanka
Ekopol, mały paliwowy Januszex ze Śląska z 20mln PLN kapitalizacji wybudował osiedle domków
#!$%@?, nawet Donatan buduje blok mieszkalny.
To na pewno nie jest bańka i nie zjaranie bani na chciwości i fomo, więc kredyty 0% potrzebne na wczoraj
#nieruchomosci
Kiedyś napisałam na mirko, że moi współlokatorzy są nienormalni, bo gdy mają wolne w weekend, to kręcą się po chałupie od samego rana, hałasują, tłuką czym popadnie i rozmawiają. Zalała mnie fala hejtu, że jak ja mogę być taka niedobra dla ludzi, że wszystko mi przeszkadza i że to ze mną coś nie tak. Życzę tym wszystkim mądralom wykopowym TAKICH uciążliwych i upierdliwych współlokatorów, którzy od rana do nocy przesiadują we wspólnej kuchni, prawie nigdy z niej nie wychodzą, a sobota i niedziela rano to idealna pora do krzątania się i trzaskania drzwiami - mimo że mają wolne. I pozniej siedzą tak na karku przez cały dzień w tej ciasnej kuchni - że człowiek ma ochotę tylko zrobić se kawę i uciec, bo niemal dyszą za plecami non stop.
Uprzedzając: tak, rozmawialam z nimi. Pozostaje przeprowadzka, bo dłużej tak nie wytrzymam.
@Najslabszy_Pingwin_w_Stadzie: no widzisz, a ja nie jestem. Ja sobie zdaję sprawę z tego, ze ludzie nie są idealni i kazdy ma jakieś wady. Jeden nie sprząta, drugi drze się w przedpokoju, trzeci się nie myje, czwarty pali jak smok, piąty głośno słucha