Wpis z mikrobloga

#savio klawiatury mechaniczne już w sprzedaży - a cena? No cóż zobaczcie sami ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

OUTEMU BROWN - podświetlenie zielone
OUTEMU RED - podświetlenie czerwone
OUTEMU BLUE - podświetlenie niebieskie

Co sądzicie? ( ͡º ͜ʖ͡º) Tego się nie spodziewaliście!

#nosaczsundajski #januszebiznesu #pcmasterrace #klawiaturamechaniczna #okazje
SAVIO_multimedia - #savio klawiatury mechaniczne już w sprzedaży - a cena? No cóż zob...

źródło: comment_ZrcPpWt50psXMHqjB0z7aqPdf8Wb2z0V.jpg

Pobierz
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SAVIO_multimedia:

EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I NA WYPOKU ROBIĆ REKLAME MOŻNA TYLKO Z LICENCJĄ BO SERIO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ANI DOŚWIADCZENIA ANI WYOBRAŹNI I NA PRZYKŁAD NIE ROZDAJO NAJPIERW KUBKÓW
  • Odpowiedz
@SAVIO_multimedia: dla mnie akurat brak numpada to potężny plus, w aktualnej klawiaturze tylko zbiera kurz i do niczego go nigdy nie używam, ale niestety nie wygląda na to żeby miała paść, trzyma sie skubana już długo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@SAVIO_multimedia: Wszystko fajnie, zielony w brown to bardzo dobry wybór, bez rgb też na plus bo taniej
(a komu to potrzebne ( ͡° ͜ʖ ͡°)), bez numpada ok bo nie używam i mniej miejsca zajmuje (no i taniej), ALE czemu robicie klawiatury w układzie EU jak on jest chyba dużo mniej popularny od US. Nie jest tak? Tego układu nie trawię z US może bym kupił.
  • Odpowiedz
ale brown wyglądał bardzo brzydko i zdecydowaliśmy się na zielony bo jest śliczny.

@SAVIO_multimedia: Firma 30 lat a wykopek wciąż nie wie, że z addytywnego RGB tak ciemnej, świecącej barwy się nie zrobi...
  • Odpowiedz
nie to nie to samo co hykker pchał do biedronki. 1. zastosowane tutaj switche OUTEMU które są nieznacznie gorsze od znanych Cherry MX stosowanych w klawiaturach za 200-300zł.

@SAVIO_multimedia: jesteście pewni, ze biedra w hykerach nie miała OUTEMU? Bo mnie się coś kojarzy, że właśnie te tam były. Biedrowa była spoko, tylko TAB padł, a TAB zarówno w programowaniu, jak i graniu jest niezbędny. Jak kupię i padnie mi TAB,
  • Odpowiedz
@zolwixx: jesteśmy pewni ( ͡° ͜ʖ ͡°) dlatego ci padł. A co do naszego sprzętu to udzielamy 2 i 5 letniej gwarancji. Nie ma problemów z jakąkolwiek naprawą czy wymianą w tym okresie, jeżeli był to problem sprzętowy

Na obecną chwilę tylko TKL planujemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Deno: Weź panel podłogowy, przytnij na długość i oklej dermą lub filcem i będzie w sam raz, korzystam, polecam. Koszt - prawie nic. A jak jeszcze jakieś sensowne narożniki do tego ogarniesz to wygląda lepiej niż sklepowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz