Aktywne Wpisy
NiemrawySasiad +164
kacper3355 +41
Cześć Mirasy,
Przychodzę do Was z nietypową sprawą. Mój dobry kumpel, programista, z którym dużo współpracowałem, ma obecnie bardzo ciężką sytuację życiową – od dawna nie może znaleźć stałej roboty, jest tak źle, że wraz z dziewczyną muszą się wyprowadzić do jego rodzinnego domu, a w dodatku zamknąć przytułek dla zwierząt, który od dawna razem prowadzili.
Oni sami prawie nie mają z czego żyć, a tu jeszcze utrzymać przytułek – ludzie wpłacają
Przychodzę do Was z nietypową sprawą. Mój dobry kumpel, programista, z którym dużo współpracowałem, ma obecnie bardzo ciężką sytuację życiową – od dawna nie może znaleźć stałej roboty, jest tak źle, że wraz z dziewczyną muszą się wyprowadzić do jego rodzinnego domu, a w dodatku zamknąć przytułek dla zwierząt, który od dawna razem prowadzili.
Oni sami prawie nie mają z czego żyć, a tu jeszcze utrzymać przytułek – ludzie wpłacają
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
OUTEMU BROWN - podświetlenie zielone
OUTEMU RED - podświetlenie czerwone
OUTEMU BLUE - podświetlenie niebieskie
Co sądzicie? ( ͡º ͜ʖ͡º) Tego się nie spodziewaliście!
#nosaczsundajski #januszebiznesu #pcmasterrace #klawiaturamechaniczna #okazje
@SAVIO_multimedia: A co to za bąbelek?
Siła nacisku 55g i przeskok, ale nie ma tego kliku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@michu153: oj tam oj tam
@SAVIO_multimedia Dlaczego klawiatura kosztuje 109.99 a z ratami 121 cebuli? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trzeba będzie wziąść kredyt? (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Mam pytanie, jak glosne jest stukanie na nich? Ktos mi mowil, ze sa mechaniki, ktore nie brzmia jak maszyna do pisania...
Druga rzecz:
Klawa ma odoprnosc na wypadki z plynami?